Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Снимка" - страница 4
В Колумбия, където съм родена и израснала, жени като майка ми смятаха външния си вид и личната си грижа за въпрос на принцип. Никога не е имало случай, в който тя да не се е появила, изглеждайки перфектна за снимка.
Нина Гарсия
Има това прекалено приятелско чувство за общност, изградено от много изолирани хора, и има тази лутеранска смиреност, която пречи на хората да говорят за собствените си чувства и да питат за вашите. Какво прави това в тази модерна епоха, в която всеки прави снимки на храната си и споделят всяка мисъл, която някога са имали в реално време?
Ноа Хоули
- Успокой се - посъветва Тери. - Не е нужно да измисляме нищо. Днес имахме наистина интересен ден. Остава само да опишете случилото се, да добавите снимки - ето книга за вас.
Анди Грифитс
Нашето интелектуално съзряване като индивиди може да бъде проследено чрез начина, по който рисуваме снимки или карти на заобикалящата ни среда. Започваме с примитивно, буквално представяне на характеристиките на земята, която виждаме около нас, и преминаваме към все по-точни и по-абстрактни представяния на географското и топографското пространство. С други думи, ние напредваме от рисуването на това, което виждаме, до рисуването на това, което знаем.
Николас Кар
Станете документалист на това, което правите. Започнете работен дневник: Запишете мислите си в тетрадка или ги говорете на аудиорекордер. Запазете лексикон. Направете много снимки на работата си на различни етапи от процеса. Снимайте видео как работите. Тук не става въпрос за правене на изкуство, а за просто да следите какво се случва около вас. Възползвайте се от всички евтини и лесни инструменти, с които разполагате – в наши дни повечето от нас носят напълно функционално мултимедийно студио в нашите смартфони.
Остин Клиън
Не само че вече не го виждахте, но и се срещахте с него. Видяхте отсъствието му и го посрещнахте като нещо осезаемо. Отсъствието му там беше като рязко очертаната празнота на снимка с фигура, изрязана точно с ножица и сега липсващата фигура е по-важна, по-доминираща от всички останали.
Паскал Мерсие
Доверявам се на снимките да кажат какво искам да кажа.
Петер Сис
Способността на снимката е да разкрива подробности, които в реалния живот човешкото око не забелязва.
Пиер Бул
Живея в пълна еуфория по време на снимки, и с възрастта това чувство не минава.
Пиер Ришар
Системното мислене е дисциплина за виждане на цели. Това е рамка за виждане на взаимовръзки, а не на неща, за виждане на "модели на промяна", а не на статични "моментни снимки".
Питър Сендж
Фотографията е просто снимка, но моментът е завинаги.
Анжелик Барбера
Знаменитости, затруднявайте хакерите да получават голи снимки от вашия компютър, като не поставяте голи снимки на себе си на компютъра.
Рики Джървейс
Нищо написано не е по силите му да се сравнява по достоверност със снимката.
Ролан Барт
Такива бяха нещата при снимките. Колкото и да са красиви, те не можаха да уловят истински усетените части на един момент.
Сара Оклър
Сега той знаеше, знаеше отдавна, всеки път, когато погледнеше изящната ръка на снимката, преди да вземе лампата горе от хола, че няма нищо по-важно от настоящето, че е точно сега да изрази твоята любов.
Сюзън Вриланд
Умът ми работи като търсачка. Питате ме нещо и аз започвам да виждам снимки.
Темпъл Грандин
Внимавайте с паравоенните. Когато мъжете с оръжие, които винаги са твърдели, че са против системата, започват да носят униформи и да маршируват с факли и снимки на лидер, краят е близо. Когато про-лидерската паравоенна форма и официалната полиция и военна смес, краят дойде.
Тимъти Снайдър
Снимките в американски филм оставя огромен отпечатък. Изведнъж ставаш стока и трябва да се научиш да държиш подобни неща под контрол.
Том Харди
Балансът, който виждаме около нас, е моментна снимка на една постоянна световна война, която в по-голямата си част се разиграва твърде бавно, за да я възприемем.
Уорън Фейхи
Природата беше една от ключовите сили, които ме върнаха при Бог, защото исках да познавам Художника, отговорен за красотата, каквато виждах в голям мащаб на снимки от космически телескопи или в миниатюрен мащаб, като например в сложните дизайни на крило на пеперуда.
Филип Янси
Слънцето може да ви изгори, храната може да ви отрови, думите могат да ви осъдят, снимките могат да ви обидят; музиката не може да наказва - само да благославя.
Артур Шнабел
Вашите обекти са имали история - опитайте се да я разкриете във вашата снимка.
Хауърд Пайл
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща