Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Безопасност" - страница 5
Винаги сме различни от женските си тела. Никога не сме в безопасност, никога не сме равни на тях. Ние принадлежим към пола на страхът, унижението, ние сме извънземният пол.
Виржини Депант
Демокрацията е винаги баланс между свобода и безопасност.
Владимир Рудолфович Соловьов
Добре си спомням, че ми каза окултист с голям опит, че са необходими две неща за безопасност в окултизма, правилни мотиви и правилни сътрудници.
Дайън Форчън
Лесно е да се каже, че най-важното е да се направи всичко възможно. Но когато влезете в реални проблеми, най-важното е да не правите всичко възможно, но възможно най-скоро, за да сте в безопасност.
Даниъл Хандлър
Безопасността е на първо място! Само се шегувам. Първо кафе. Безопасността е, трета или четвърта.
Даринда Джоунс
Ти... Ти винаги си карал бъдещето да се чувства в безопасност. Докато и вие бяхте в него, до мен, можех да съм добре.
Деб Калети
Контролът беше само пожелателно мислене и вие контролирахте нещата, за да хеджирате залозите си, за да сте в безопасност и да се предпазите от загуба.
Деб Калети
Знам, че някой ме обича от това как казва името ми. Както при майка ми и баща ми, когато казват "Бенджамин", все едно името ми е в безопасност в устата им.
Дейвид Еберсхоф
Светът е опасно място. За да живеят хора като вас в относителна безопасност, трябва да има хора като мен.
Дерек Ланди
Един законодател ме обвини, че имам отношение към закона и реда от 19-ти век. Това е напълно невярно обвинение. Имам отношение от 18 век. Тогава бащите-основатели ясно дадоха да се разбере, че безопасността на спазващите закона граждани трябва да бъде една от основните грижи на правителството.
Джефри Гитомър
Трябва да сме готови да рискуваме срам, да задаваме глупави въпроси, да се обграждаме с хора, които не знаят за какво говорим. Трябва да оставим след себе си безопасността на нашия опит.
Джона Лерър
Когато сте силни и в безопасност, започвате да се притеснявате, че ще загубите собствената си идентичност.
Джордж Фридман
Животът не се управлява като кораб. Човек не може просто да погледне компаси и карти; плавайте по предварително определени маршрути; да установи комфорта като единствен постулат на пътуването и да очаква, че по този начин в безопасност от опасности и неприятни изненади, от поражение и провал, той ще намери райския бряг. Вълнение възниква в движение. Само тревожните сетива разпознават красотата.
Драган Великич
Моментът, в който рамкирате собственото си осъзнаване в рамките на второ ниво на самосъзнание, е моментът, в който умът ви е най-готов за хващане. ... Вие сте в безопасност, защото имате иронично разстояние от принудителните техники, които използвам. Всички те, с изключение на тази. Пазите ли се вече? Чувството хубаво ли е? Разбира се, че не.
Дъглас Рушкоф
Ако слушате достатъчно дълго шепота, ще чуете истината. Дотогава ще ви кажа следното: светът се прави в безопасност от жена. Тя върза чудовището и го изгони, а останалият мъж беше спасен.
Е. К. Джонстън
Типичният американец? Той е изпратен в училище Малко или много, където първо се възползва от правилото за безопасност и комфорт; в младостта си той се присъединява към църквата и завършва търсенето на истината.
Едгар Ли Мастърс
Догмите са общата тъмница на човечеството. И е странно нещо: хората обичат своите затворнически килии. Те им дават чувство за безопасност и лъжливото чувство "аз знам".
Екхарт Тол
Аферите могат да бъдат мощни детонатори. Те могат да ободрят плоския брак, да изтласкат хората от години на самодоволство. Страхът от загуба възбужда желанието, кара хората да водят разговори, които не са водили от години, изважда ги от измислената илюзия за безопасност.
Естер Перел
Да обичаш някого означава ли, че искаш те да бъдат в безопасност? Или че искате те да могат да избират?
Али Конди
Чувствам привличането да бъда сам, да не отговарям на никого, безопасността да бъда непознат и далечен.
Иви Уайлд
Скоро след като започнах да работя при професора, осъзнах, че той говори за числа винаги, когато не е сигурен какво да каже или направи. Числата бяха и неговият начин да достигне до света. Те бяха в безопасност, източник на комфорт.
Йоко Огава
Днес е време всяко дете да има право на живот, право на свобода, право на здраве, право на образование, безопасност, право на достойнство, право на равенство и право на мир.
Кайлаш Сатяртхи
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща