Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Безопасност" - страница 3
Пазарът... изисква сигнал от вас, че сте сериозни, мощни, приети и в безопасност.
Сет Годин
Любопитството идва от чувството за безопасност; строгост да не бъдете бдителни към заплахите.
Сюзън Джонсън
Подозрителността, ако я държиш в себе си, - майка на безопасността.
Томас Фулър
Вие сте в безопасност само когато не можете да видите никого.
Гао Синдзиен
Ако децата се чувстват в безопасност, те могат да рискуват, да задават въпроси, да грешат, да се научат да се доверяват, да споделят чувствата си и да растат.
Алфи Кон
Демокрацията гарантира гласност, но не и безопасност.
Веселин Георгиев
Поддържането на хората в безопасност е история, която си разказваме.
Ан Патчет
... всяко ново генно инженерно растение е уникално събитие в природата, което носи свой собствен набор от генетични непредвидени обстоятелства. Това означава, че надеждността или безопасността на една генетично модифицирана инсталация не гарантира непременно надеждността или безопасността на следващата.
Майкъл Полан
Бялата работническа класа иска безопасност за семействата си, но ислямът носи всичко, но не и безопасност. Вижте Европа!
Майло Янопулос
... но с времето, свиквайки с безопасността, човек става по-откровен.
Максуд Ибрахимбеков
Каквото и да минавам днес, няма нужда да се страхувам. Защото Бог е всемогъщ и Бог е тук. Никога не съм отделен от Този, който ме е създал. Не мога да направя нищо, за да Го накарам да отвърне лицето си от мен. Аз съм обичан, обгрижван съм и съм напълно в безопасност в ръцете на Бог.
Мариам Уилямсън
Не може да се позволи на дребната логика на политическите партии да задуши законните стремежи на френския народ към безопасност и свобода.
Марин Льо Пен
Поемането на риск в бизнеса е едно. Поемането на риск в личната ви безопасност е различно нещо.
Марк Рандолф
Не само щастливите хора понасят болката по-добре и вземат повече предпазни мерки за здравето и безопасността, когато са заплашени, но положителните емоции премахват отрицателните емоции.
Мартин Селигман
Анализирам, винаги анализирам - не можех да се чувствам в безопасност, докато не разбрах всеки аспект от това, с което се сблъсквам.
Меган Шепърд
Хората не се интересуват от истината, Дафар. Те се интересуват от това, което ги пази в безопасност. Те се интересуват да бъдат обгрижвани. Те се интересуват от въртене на приказка... Могъщите хора имат моменти на голямо отчаяние, за които обикновените хора не искат да знаят.
Мелина Маркета
Вкъщи съм, в безопасност и съм изпълнен с комфорта да бъда някъде, където вече съм бил. Шумът от завръщането у дома е брутално приятен и всеки ме кара да се чувствам като шампион. И всичко, което трябваше да направя, беше да стоя настрана достатъчно дълго.
Мигел Сихуко
Но Люси беше израснала в безопасност и защитена и вярваше, че хората са добри. - Вярвам му - каза тя, задържайки погледа му. Това, което тя не добави, е, че ще държи ръката на дявола, ако той предложи да й помогне през планините.
Минди Макгинис
Да бъдеш изключен от местната църква, по някаква причина, е опасен начин на живот. Тези "самотни рейнджъри" не само пропускат благословиите да функционират в контекста на тялото на Христос, но като самотни овце далеч от безопасността на стадото и бдителната грижа на пастира, те са уязвими за хищници на всеки вид.
Нанси Лий Демос
Знаете, че ако вземете плажно четиво, вие сте извинени от проблемите в собствения си живот и сте в безопасност в свят с конфликти, който разбирате, и знаете, че ще получите щастлив край.
Нанси Теър
След като тя напусна всичко се разпадна. Никой евреин не беше в безопасност. Имаше слухове за необясними неща и тъй като не можехме да ги проумеем, не успяхме да им повярваме, докато нямахме избор и не беше твърде късно.
Никол Краус
И само човек, който от детството си няма илюзия, че светът е в безопасност, е наистина готов за живот.
Нина Рубщейн
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща