Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Безопасност" - страница 2
Войната в Ирак от 2003 може да се счита за най-голямата грешка в американската политика след Гражданската война. Нейните последствия са разтърсващи и ще повлияят на нас и нашата безопасност за поколенията. Може напълно да разнищи целия Близък изток завинаги.
Малкълм Нанс
Когато страхът прави избора ви вместо вас, никакви мерки за сигурност на земята няма да попречат на нещата, от които се страхувате, да ви намерят. Но ако можете да избегнете избягването – ако можете да изберете да прегърнете преживяванията от страст, ентусиазъм и готовност да почувствате каквото и да възникне – тогава нищо, нищо в целия този опасен свят не може да ви попречи да бъдете в безопасност.
Марта Бек
Бихме искали решението на проблема с безопасността, преди някой да измисли решението на проблема с ИИ.
Ник Бостром
Аз лично съм убеден в това, че човечеството се нуждае от ядрена енергия. Тя трябва да се развива, но при абсолютно гарантирана безопасност.
Андрей Сахаров
Ако Тъфтс не се получи, моята безопасност е да се върна в Йейл, където преди преподавах.
Робърт Дж. Стърнбърг
Религията е характеристика на културната еволюция, която, наред с други неща, адресира тревогите, породени от културната еволюция; помага да се запази социалната промяна в безопасност от себе си.
Робърт Райт
Приемах предизвикателства с големия риск всичко да се обърка. Но това ми харесва и предпочитам да правя това, отколкото да съм в безопасност през цялото време.
Рууд Гулит
Мексико е само спомен за безопасността на детството.
Сандра Сиснерос
...единственият начин да запазите тайните си в безопасност е да нямате никакви...
Сара Шепард
Нашите огромни колекции от знания и опит са само част от проявата на егото, част от грандиозното качество на егото. Ние ги показваме на света и по този начин се уверяваме, че съществуваме, в безопасност и сигурност, като "духовни" хора.
Чогям Трунгпа
Инвестиционна операция е тази, която при задълбочен анализ обещава безопасност на главницата и адекватна възвръщаемост. Операциите, които не отговарят на тези изисквания, са спекулативни.
Бенджамин Греъм
Най-важният въпрос за травмираните хора е да намерят чувство за безопасност в собствените си тела.
Бесел ван дер Колк
Планините имат правила. те са строги правила, но те са налице и ако ги спазвате, сте в безопасност. Планината не е като хората. Планината е искрена. Оръжията за завладяването й съществуват във вас, във вашата душа.
Валтер Бонати
В автомобилната индустрия винаги можете да разчитате на едно нещо: ако бъде предложено ново правило за околната среда или безопасността, ръководителите ще пророкуват бедствие.
Джеймс Суровецки
Майка ми беше параноична относно безопасността ми.
Джейн Смайли
Спри. Не се чувствате в безопасност с него. Стокхолмският синдром не ви е приятел.
Дж. Р. Уорд
Абсолютната безопасност - също абстракция като линия без дебелина или точка без площ.
Александър Громов
Открих свободата и сигурността в лудостта си; свободата на самотата и безопасността да не бъдем разбрани, защото тези, които ни разбират, поробват нещо в нас.
Джубран Халил Джубран
В любовта няма безопасност. Рискувате цял живот. Но страхотното нещо е да рискуваш -да вярваш и да рискуваш всичко заради своята вяра.
Елизабет фон Арним
След като жените започнат да поставят под въпрос неизбежността на своето подчинение и да отхвърлят конвенциите, свързани преди с него, те вече не могат да се оттеглят в безопасността на тези конвенции.
Кристофър Лаш
Безопасността е най-вече суеверие. Тя не съществува в природата... Животът е или дръзко приключение, или нищо.
Хелън Келър
Бъди гражданин, защото родината е необходима и за твоята безопасност, и за твоето удоволствие, и за твоето благополучие.
Клод Адриан Хелвеций
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща