Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Безопасност"
Корабът в пристанището е в безопасност; но не за това се строят кораби. Отплавай в морето и направи нови неща.
Грейс Хопър
Живота на нацията се намира в безопасност само тогава, когато нацията е честна, надеждна и добродетелна.
Фредерик Дъглас
Страхливецът заплашва само когато е в безопасност.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Не искам скъпи подаръци и не искам никой да ме купува. Имам всичко, което искам. Искам просто някой, който да е до мен и да ме кара да се чувствам в безопасност.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Когато дойда в театъра, се чувствам в безопасност. Обичам публиката. Обичам хората и играя, защото обичам да доставям удоволствие на хората.
Вивиан Лий
Нещата, които ще унищожат Америка са благоденствие на всяка цена, мир на всяка цена, безопасност вместо дълг на първо място, любов към спокойния живот... и теорията за бързо забогатяване в живота.
Теодор Рузвелт
Никога не съм разбирал как може някой да не пуши, лишава се от най-добрата част от живота. С добра цигара в уста човек е в пълна безопасност, нищо не може да го докосне, буквално.
Томас Ман
Щедростта е добродетел за хората, а не за правителствата. Когато правителствата са щедри, това е с парите на други хора, безопасността на другите хора, бъдещето на други хора.
П. Д. Джеймс
Дворците не са в безопасност там, където колибите са нещастни.
Бенджамин Дизраели
Земята ще бъде в безопасност, когато почувстваме в себе си достатъчно безопасност.
Тик Нят Хан
Не приемайте сенките прекалено насериозно. Реалността е единствената ви безопасност. Продължете да отхвърляте илюзията.
Уоле Шоинка
Ако търгувате с автентичността си за безопасност, може да изпитате следното: тревожност, депресия, хранителни разстройства, пристрастяване, ярост, обвинение, негодувание и необяснима скръб.
Брене Браун
Чувствам се в безопасност с него, защото той не е моят идеал и се чувствам така, сякаш мога да бъда себе си, защото не съм влюбена в него.
Гари Щейнгарт
Не се притеснявайте. Сега сте в безопасност. Не ти остава нищо за кражба.
Джоан Д. Виндж
Перфектното щастие е да знам, че всички, които обичам, са здрави, в безопасност и доволни.
Джой Филдинг
Рутината поражда илюзия за безопасност.
Кристофър Мур
Да имаш партньор ми дава това чувство на безопасност.
Лиза Бонет
Предупреждение: Не четете тази история веднага след хранене. Всъщност не го четете точно преди ядене. Всъщност, само за да сте в безопасност, не четете тази история, ако някога планирате да ядете отново.
Луис Сакър
През целия си живот съм живял в сянката на диктатурата. Това ми отказа безопасността и сигурността.
Хишам Матар
Мнозина са неспособни да съществуват само по себе си. Това ги плаши. Самотата никак не ме плаши. Тя ми дава усещане за безопасност.
Джими Пейдж
Да подхранваш душата означава да станеш по-добър, по-състрадателен, по-мъдър и по-любвеобилен, често чрез вземането на трудни избори, които насърчават растежа, а не безопасността. Подхранването и израстването на душата е самата причина за човешкия живот...
Джоан Борисенко
Даването на име е хубаво. Отне ми дни, преди да успея да произнеса име за първото си дете (ами ако хората не го харесаха?), И подозирам, че и ние сме й дали тайно, второ име, за да я пазим в безопасност.
Ан Енрайт
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща