Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Новина" - страница 5
Никога не съм харесвал новините; всички те претендират за нещо различно всеки ден, когато всъщност всичко е едно и също.
Адам Робъртс
Докато можете да кажете, че проблемът на средната класа в богатите страни е прекалената глобализация, проблемът на хората, които са много бедни е, че те не са включени в глобализацията. За тях успехът на собствените им страни да станат част от това международно разделение на труда би бил добра новина.
Бранко Миланович
Какъв беше смисълът да споделяш добри новини с някой, който не може да се радва за теб?
Брит Бенет
Новините не обичат да стоят у дома.
Василий Ливанов
Когато бъдете помолени да седнете, очаквайте лоши новини.
Ви Кийланд
...новината, че съм хомосексуалист, ги шокира много повече от факта, че са ме изнасилили; или - още по-лошо - убеждава, че едно нещо неизменно придружава другото, че аз самият съм виновен за случилото се.
Гарард Конли
Едва ли е новина, че администрацията на Обама е силно и в много отношения безпрецедентно враждебна към процеса на събиране на новини.
Глен Грийнуолд
Актовете на честност са изключително важни за нашето чувство за социален морал. И въпреки че е малко вероятно те да направят една и съща сензационна новина, ако разбираме социалната зараза, трябва да признаем и важността на публичното популяризиране на изключителни морални постъпки.
Дан Ариели
Така че създавайте автоматични планове за спестявания и купувайте застраховка, вместо да купувате ново нещо. Ефектът на новината на ново нещо изчезва за девет месеца до една година, но финансовата сигурност може да продължи цял живот.
Дан Бютнер
Но това е красотата на американските кабелни новини, скъпа. Не е нужно да е достоверно Просто трябва да е забавно.
Даниъл Силва
Когато националните телевизионни новини бяха ритуал веднъж вечер, оттогава те се превърнаха в навик за денонощие, който се предлага в канали, посветени изцяло и непрекъснато на разпространението им.
Дейв Ицкоф
Започваме да населяваме опозиционните и рядко пресичащи се ментални вселени, свързани с идеология и факти, и нефакти, и факти и новини и неновини.
Дейвид Ремник
Традиционно компаниите са направили големи съобщения преди или след приключване на търговията, така че всички заинтересовани инвеститори и анализатори да бъдат информирани за новините, преди търговията да се възобнови в техните акции.
Алекс Беренсън
Дори технологичните компании понякога получават добри новини.
Алекс Беренсън
Хората, които никога не сте познавали и никога няма да разберете, ще дойдат на свой ред с това, което сте имали веднъж в ръката си. В това няма новини.
Алекс Милър
Имам невероятни новини за теб. Човекът не е сам на тази планета. Той е част от общност, от която зависи абсолютно.
Дениъл Куин
Лошите новини имат дълги крака.
Хенри Патерсън
Новината е 24/7 чудовище. тя поглъща цялата информация и ние я храним с нашите мнения, така че не можем да се притесняваме да изразяваме себе си, дори и да не харесваме езика, който другите хора използват. Нарича се свобода на словото.
Джили Макмилън
Новините стават по-скоро разговор. Можете да изразявате мнения онлайн в реално време. Не изпращате писмо до редактора и да чакате една седмица.
Джордж Джонсън
Всеки пастор, младежки пастор и всеки родител се конкурират с интернет и информацията, която разпространява. Повечето млади хора не получават новините си от CNN или CBS; получават го от блогърите.
Джош Макдауел
Едни очакват новини, други сами ги създават.
Джош Малерман
Запомни това, Дори: Някои мъже са просто лоши новини. Тогава има добри мъже. Те ще го направят. Тогава има добри мъже, които обичаш. Ако намериш един от последните видове, по-добре да се закачиш за него с всичко, което имаш.
Джули Киблър
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща