Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Новина" - страница 4
ЛОШАТА новина е, че не знам нищо за писане за училищен вестник. С изключение на може би ТРИ неща: 1. Има писане и аз съм сериозно пристрастен към писането в дневника си. 2. Има комикси и карикатури, а аз съм сериозно пристрастен към рисуването. 3. Влюбен съм в него, Брандън, и аз съм сериозно пристрастен към него.
Рейчъл Рене Ръсел
Новините стимулират мехурчетата, тъй като историите за тях увеличават аудиторията им.
Робърт Шилър
Има около шест оригинални хора по света. Останалата част от всички останали са копия. Що се отнася до религията и политиката, деветдесет процента от хората правят това, което са правили родителите им и мислят, че са решили за себе си. Те гледат новините, за да видят какви са най-новите тенденции.
Роланд Меруло
Всичко, което започва "Не знам как да ви кажа това", никога не е добра новина.
Рут Гордън
Тя искаше засега да запази новината за себе си. След като беше казала на някой друг, всичко ще стане толкова окончателно и тогава всяка надежда за възстановяване ще бъде загубена. Тя се зарече на себе си, че ще каже на някого в момента, в който почувства, че повече не може да го понася сама.
Стефан Брайс
Повторенията са най-лошите и "Фъстъчетата" беше този, който започна това. Нали не повтарят новините? Те не повтарят друга част от хартията. Защо го правят в комиксите?
Стефан Пастис
Винаги казвам, че когато една държава печели с такава смазваща мощ, това е лоша новина за тази страна.
Стефан Хесел
Основите на журналистиката не се променят непременно. Това, което ще се промени, е доставката на новини.
Стивън Кинзър
Общият ми поглед е, че доставката на новини се променя по драматичен начин и ще продължи да се променя по начини, които дори не можем да предвидим.
Стивън Кинзър
Що се отнася до новините, корпоративният възглед е "обективен", всичко останало е пропаганда.
Стъдс Търкъл
Глупавите хора следват системата, увличат се от медийните новини, това, което правителството иска да вярвате и всички висши сили искат да вярвате, и тръгват по същия път като всички овце на пазара за добитък.
Тайсън Фюри
Журналистите отиват на пресконференции в Министерството на отбраната в Лондон или Пентагона във Вашингтон и изобщо не се задават критични въпроси. Това е просто операция за събиране на новини и фактът, че новините се дават от правителства, които водят война, изглежда не тревожи много журналистите.
Тарик Али
Ако видите какво минава за новините в мрежите в Съединените щати, на практика няма покритие за останалия свят, дори и за съседни страни като Мексико или съседни континенти като Латинска Америка.
Тарик Али
Добрата новина обаче е, че азът също е направил възможни разума и научните наблюдения, а разумът и науката от своя страна постепенно коригират заблуждаващите интуиции, породени от непомощния Аз.
Антонио Дамазио
Господ знае, че днес в света има много лоши новини, които да ви свалят, но се случва едно голямо нещо, което ми оставя невероятна надежда за бъдещето, а това е начинаещата революция в глобалното онлайн висше образование.
Томас Фрийдман
Мразя мелетата. Анализът на новините е много по-добър. Много по-добре е да мислите.
Уго Щиле
Четете само най-оптимистичните коментари за световните новини; които са в хармония с вашата картина.
Уолъс Д. Уотлъс
Следата на "тайната миграция" беше шок за мен. Знаех малко за трудностите, само откъслечни новини в медиите.
Хасан Бласим
Току-що бях при моя психиатър и казах: Току-що получих страхотни новини: достигнахме границата от 4 милиона. И ме е яд. Трябва да са 20 милиона.
Хауърд Стърн
Добрите новини идват в големи пакети.
Хейзъл Гейнър
Истинска новина изтече в къщата ни заедно със слуховете през нощта, пиеше кафе с нас и си тръгваше на разсъмване, до първите петли.
Чарлз Строс
Лошата новина е, че падаш във въздуха, нямаш за какво да се закачиш, нямаш парашут. Добрата новина е, че няма основание.
Чогям Трунгпа
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща