Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Индустрия" - страница 5
Ние не предлагаме продукти на пазара. Ние предлагаме големи истории за индустрията, неща, които са от значение за много хора.
Тим О'Райли
Най-успешната индустрия през последните четиридесет години е изградена на провал след провал след провал.
Тим Харфорд
Рекламната индустрия и Холивуд свършиха чудесна работа, обуславяйки ни да вярваме, че богатството и хиперконсумацията вървят ръка за ръка.
Томас Станли
Честността, капацитетът и индустрията никъде не са по-необходими от публичната заетост.
Уилям Маккинли
Иновациите в крайна сметка идват от различни гледни точки. Така че, когато комбинирате идеи от различни индустрии или различни култури, тогава имате най-доброто чувство за разработване на новаторски идеи.
Франс Йохансон
Поглеждайки назад, аз съм благодарен, че не влязох във филмовата индустрия.
Хидео Коджима
Актьорството е тежка индустрия, в която ти се сблъскваш с постоянен поток на лична и публична критика. Вас и вашият живот се наблюдава, като под микроскоп.
Хали Бери
Като цяло фармацевтичните компании са сравнително добри в разработването на нови лечения, а в индустрията има и много добри неща.
Бен Голдейкър
От доказателствата, представени в тази книга, става ясно, че фармацевтичната индустрия върши пристрастна работа по разпространението на доказателства - да бъдем изненадани от това би било абсурдно - независимо дали става дума за реклама, повторение на лекарства, писане на думи, скриване на данни, подкупване на хора или провеждане на образователни програми за лекари.
Бен Голдейкър
Цялата медицинска индустрия ни иска да сме болни.
Уим Хоф
Индустрията на дребно има собствено главоболие: губи 16 милиарда долара годишно за клиенти, които купуват дрехи, носят ги с прибрани етикети и връщат тези дрехи втора ръка за пълно възстановяване.
Дан Ариели
Едно от големите проклятия на този свят е индустрията за правата на човека. Те оправдават терористични актове и в крайна сметка са съучастници в убийството на невинни жертви.
Дейвид Тримбъл
Захарта е следващият тютюн, без съмнение, и тази индустрия трябва да се плаши. Тя трябва да се облага с данъци, както тютюна и всичко останало, което може, честно казано, да унищожи живота.
Джейми Оливър
Двадесет хиляди работници на компанията са най-добре платените в бранша, но компанията има най-ниските разходи за труд на тон стомана, води индустрията в замяна на капитала, има най-ниския финансов ливъридж от всяка голяма стоманена компания и е платила 142 последователни дивиденти. Задържането на правилните хора настройва компанията да прави много повече с по-малко.
Джейсън Дженингс
Вместо безделие, суета или интелект, формиран от храненето на други хора с лъжица, момичетата ми са придобили енергия, индустрия и независимост.
Джералдин Брукс
Исках да изпратя съобщение до телевизионната индустрия, че вълнението не е направено от гонитба на автомобили.
Джийн Родънбери
Колкото и да се съмнявах в способността на човека да изпълни задачата, която сам си е поставил, не можех да не възхищавам на неговата вяра и неговата индустрия.
Джим Корбет
Това също ме кара да се чудя дали скоро може да видим опити за облекчаване на болката, финансирани не от фармацевтични компании, а от игралната индустрия.
Джо Марчант
Богатството може да се натрупа само печалбата на индустрията и от запазването на спестяванията.
Джон Тайлър
Рекламата е много повече от комуникационна индустрия. Това е индустрия за решаване на проблеми, която също ви учи за живота, как ви насърчава да съсредоточите мисленето си и да създадете нещо с истинска стойност. Защо? Защото това ще направи много по-лесно рекламната задача. Не сте снабдени с уникален набор от прозрения и опит на широк кръг пазари, което ви позволява да внесете яснота и вдъхновение във всичко, което искате да произвеждате.
Джон Хегарти
Аз съм в тази индустрия не заради някакви пари или някаква слава. А за възможността да преживея различни животи, превъплъщавайки се в съвършено различни хора.
Едуард Нортън
Не можем да накараме нашата индустрия да бъде прогресивно унищожена от евтин китайски внос.
Еманюел Макрон
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
Следваща