Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фактор" - страница 5
Какъв е вашият УАУ фактор? Това се отнася както за услугата, която предоставяте на света, така и за начина, по който я предлагате на пазара. Направете го остър, направете го щракващ и го направете ударен. Дори го направете груб - но го направете различно! Наистина различни!
Ърни Зелински
Страхът е най-добрият възпиращ фактор от всички.
Б. А. Парис
Основните фактори, които повлияха на живота ми, са: 1) ненасилствена тактика; 2) конституционни средства; 3) демократични процедури; 4) уважение към човешката личност; 5) вяра, че всички хора са едно.
Баярд Ръстин
Рецепта на душата: поначало човешката душа се определя от три фактора - наследственост 25%, карма 25%, свободен избор 50%.
Бернар Вербер
Мъдрите лидери разбират, че най-големият определящ фактор дали последователите някога ще притежават дълбоко визия е степента, до която последователите вярват, че лидерът ще я притежава.
Бил Хайбълс
Вашият интуитивен фактор е това, което улавя вибрациите на другите хора.
Боб Проктър
Страхът от бъдещето и копнежът за миналото са основните фактори, които пречат на подходящите действия.
Бренда Шошана
Модата, каквото и да кажете, е мощен фактор за въздействие.
Брус Стърлинг
Отношението на човека към себе си е най-важният фактор за изцеление и поддържане на добро състояние.
Бърни С. Сийгъл
Събуждам се, чувствайки се чист и енергичен сутрин. Това, което е най-дълбоко за мен при този лек начин на хранене, е потокът от космическа енергия, който чувствам, че се движи из тялото ми. През деня се чувства така, сякаш радостта просто преминава през всяка клетка, независимо от външни фактори.
Гейбриел Казънс
Щастието е критичен фактор за работата, а работата е критичен фактор за щастието. В един от онези резултати, които не са честни, се оказва, че щастливите превъзхождат по-малко щастливите. Щастливите хора работят повече часове всяка седмица - и те работят повече и през свободното си време.
Гретхен Рубин
Черната смърт е ярък пример за критичен момент, голямо събитие или сливане на фактори, нарушаващи съществуващото икономическо или политическо равновесие в обществото.
Дарон Аджемоглу
Произходът на мозъчните заболявания в много случаи е предимно диетичен. Въпреки че няколко фактора играят роля в генезиса и прогресията на мозъчните разстройства, до голяма степен многобройните неврологични страдания често отразяват грешката да се консумират твърде много въглехидрати и твърде малко здравословни мазнини.
Дейвид Пърлмътър
При мъжете ниските нива на прогестерон често са свързани с нисък тестостерон, тъй като прогестеронът е предшественик на тестостерона. Тъй като ниският тестостерон също е рисков фактор за когнитивния спад, мъжете трябва да оптимизират нивата на тестостерон в координация със своя лекар.
Дейл Бредесен
Защото красотата беше нейният инцидент и макар да се възхищаваше, не беше определящ фактор.
Алджернън Блекууд
Работата с физическата подготовка е, че имам много приятели, които тренират на наистина високо ниво и които могат да ми дадат съвет. Но с умствените тренировки всъщност не познавам никого, който има много по-добър ум за катерене, предполагам, така че всъщност не знам къде бих отишъл. Това всъщност не е ограничаващ фактор за мен.
Алекс Хонълд
Някои хора се раждат с огън в себе си. Волята за успех. Това не е научено поведение. Това е просто някакъв неизвестен биологичен фактор, който ги кара да се опитват повече.
Дж. А. Конрат
Едно от първите неща, които вие и вашият годеник трябва да развиете, е смислен молитвен живот дори преди сватбата. Съпругата ми Шърли и аз го направихме и времето, което прекарахме на колене, беше стабилизиращият фактор през почти четиридесет години брак.
Джеймз Добсън
Приемайки идеята, че сме последица от фина смесица от наследствени сили и фактори на околната среда, ние намаляваме човешката личност до прост резултат.
Джеймс Хилман
Фактор, който до голяма степен подпомага отварянето на енергия на практика, е упражненията и грижите за физическото тяло.
Джак Корнфийлд
Отдавна не вярвам в обещания. Биологични инстинкти - да. Естествени фактори - да. Обещания - не.
Джеф Вандърмиър
Нито веднъж не съм споменавал цената като фактор за достоверност. Защото не е така. Да бъдеш най-евтиният няма да те отведе никъде, ако потенциалният клиент няма доверие да купи.
Джефри Гитомър
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
Следваща