Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вестник" - страница 2
Министъра не трябва да се оплаква на вестниците и даже да ги чете. Той е длъжен да ги пише.
Шарл дьо Гол
Малкият град - това е населен пункт, за който всички знаят за всички, но купуват местни вестници, за да узнаят, за какво се е осмелил да пише редактора.
Дени Кей
Австралия е огромен дом за почивка, където никога не се появяват нежелани новини на страниците на най-лошите вестници в света.
Джърмейн Гриър
Наистина говорят, че при журналистите имат колони, които трябва да запълнят, и някои правят това по-добре от други. Понякога много лесно измислят заглавие, пишейки лъжи, а мнозина постъпват така, считайки, че останалите са честни и трудолюбиви. Мен това не ме вълнува - аз обичам да попадам на страниците на вестниците, защото това ме прави по-известен.
Еди Ървайн
Не е вярно, че вестниците са ни отучили да мислим. Да не би случайно да не публикуват кръстословици?
Габриел Лауб
Повярвайте, ако истински искам да направя някоя диващина, не ме интересува, дали ще се появи утре във вестниците или не.
Майкъл Фасбендър
През 50-те и 60-те години журналистиката не беше професия. Това не беше нещо, за което сте ходили в колеж - наистина беше по-скоро занаят. Имаше много момчета, които идваха да работят във вестници на копирното бюро или разносвачи, а след това по някакъв начин ставаха репортери и се учеха в работата.
Мат Таиби
Ако нещо се случи с мен, чие лице ще бъде на първа страница на вестника, който моли за мен? Дали човек струва повече, защото има кой да скърби за него?
Мелина Маркета
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Има такива, които смятат, че имаме нужда от повече литература, от голямо международно издателство, от страхотен вестник за мир или други подобни. Аз съм доста скептичен към тази идея.
Фредрик Байер
Вестник е начин да направим невежите хора още по-невежи, а безумните хора по-безумни.
Хенри Луис Менкен
Една от причините котките да са по-щастливи от хората е, че нямат вестници.
Гуендолин Брукс
Дълги години се занимавах с журналистика, писах статии и хроники за ежедневната преса, без изобщо да се присъединя към персонала на нито един вестник.
Йоханес Йенсен
Едновременните реакции, предизвикани по целия свят, чрез четенето на вестници с едни и същи събития, създават като цяло общ психичен пулс за цялото цивилизовано човечество.
Кристиан Лоус Ланге
Нямам нужда от евтина реклама. Вестниците се интересуват от мен, а не аз от тях.
Лили Иванова
Вестникът приучава читателя да мисли за това, което не знае, и да знае онова, което не разбира.
Василий Ключевски
Никога не можеш да получиш всички факти само от един вестник; но докато не получиш всички факти, не можеш да отсъдиш правилно какво всъщност се случва.
Хари С. Труман
Вестникът е най-силно действащата отрова, даваща най-високи доходи.
Максимилиан Волошин
Надявам се, че ние няма да доживеем до този ден, като всичко ще бъде така лошо, както пишат вестниците.
Уил Роджърс
Седем години писах статии във вестници професионално и обичам вестниците.
Ал Гор
Половината американци никога не са чели вестник. Половината не са участвали в изборите за президент. Остава само да се надяваме, че това е една и съща половина.
Гор Видал
За мен е ужасно глупаво от време на време да попадаш във вестниците. Всеки, който върши работата си добре, има право на личен живот.
Грета Гарбо
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща