Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прозорец" - страница 2
Мисля, че това нещо за унищожаването на света е там през цялото време, то е там всеки ден, когато гледаме през прозореца.
Питър Кери
Събуждали ли сте се някога посред нощ, защото две котки се дращят до смърт пред прозореца ви? Ето какво е да те слушам да говориш.
Такър Макс
Хората казват, че очите са прозорци към душата.
Халед Хосейни
Животът на пътя може да стане малко едноизмерен. Не исках да достигна 40 и трябваше да кажа, че всичко, което направих, беше да погледна през прозореца на туристически автобус и да се напия.
Брус Дикинсън
Баща ми винаги ми казваше: Не ме интересува какво правиш. Просто се стреми да бъдеш най-добър в това. Дори и да е най-добрият чистач на прозорци.
Брус Дикинсън
Защо винаги гледам на живота през стъклото на прозореца?
Даниел Кийс
Понякога романът е като влак: първата глава е удобна седалка в атрактивен вагон и разказът се ускорява. Но има и други видове влакове и други видове романи. Те се втурват в тъмното; пътниците в рамката на осветените прозорци се усмихват и се наслаждават.
Джейн Смайли
Човече, светът е пред тебе като отворен прозорец, така че внимавай да не паднеш от него.
Станислав Йежи Лец
Всички ние сме затворници, но едни килии имат прозорци, а други - не.
Джубран Халил Джубран
Когато една хубава жена влезе през вратата, здравият разум изчезва през прозореца.
Маргарет Атууд
Когато се взирам от прозореца, мисля, че винаги искам да съм някъде другаде.
Анджелина Джоли
Нямам никакви планове за бъдещето. Глупаво е да имаш планове. Никой не може да знае, какво ще стане с него утре. Днес си женен, утре си разведен. Днес шумолиш с пари, утре шумолиш с листа. Днес гледаш в прозореца, утре гледаш в гроба.
Питър Джаксън
Модата трябва да е нещо, което сутрин, когато отворите прозореца си, казвате "О, страхотно, слънце!" След това взимате душ, казвате: "Добре, страхотно, кой цвят нося днес, защото се чувствам щастлив?" Това трябва да е мода.
Роберто Кавали
Ако "Евъртън" играят под прозорците ми, аз бих пуснал щорите.
Бил Шанкли
Импресионизмът е поглед през прозорец, покрит с дъждовни капки. Абстракционизмът е поглед в мразовит прозорец. И сюрреализмът е поглед през прозореца, който не е там.
Константин Мелихан
Август - месец, който в автобуса е невъзможно да се отвори прозорец, който не може да се затвори през декември.
Леонард Луис Левинсън
Имам малка стая за писане. Едната стена е изцяло покрита с книги. И се изправям пред прозореца със затворена завеса, за да спра светлината да пада на компютъра.
Ан Енрайт
В Ню Йорк винаги има какво да се разгледа, но всичко е безкрайно по-интересно през прозорец на задната седалка на лимузина.
Ана Годбърсън
Прозорецът ми се замъглява и това ме кара да се чувствам сякаш няма свят извън колата.
Огастин Бъроуз
Кучето е превозно средство, знаете; кучето е прозорец към майката природа и това е най-близкият вид, който имаме.
Сизар Милан
Те се ожениха, разведоха се и половината им пари излязоха през прозореца.
Сузи Орман
Някои хора са страстни към пътеките, други към седалките до прозорците.
Тери Джоунс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща