Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наркотик" - страница 7
Поколенията са еднакви - само хората и наркотиците са различни.
Мартин Карбовски
Да се изчаква въвеждането на адекватно законодателство за ограничаване разпостранението на наркотиците, докато имаме пълна готовност за това, означава съзнателно да жертваме живота на стотици млади хора.
Пламен Панайотов
Аз не пия много. Това е вероятно една от причините моите герои винаги да пият и да вземат наркотици.
Робърт Стоун
Страхът е най–чистият наркотик. Когато свикнеш с него, постоянно го търсиш. Знаете ли едно бушуващо море каква дивашка гледка е?! Направо ти спира сърцето. Не можеш да излезеш от киното и да кажеш – този филм не ми харесва.
Атанас Хранов
Не харесвам литертурата, която пропагандира наркотици. Но от двете злини: съдебно-прокурорско своеволие или свобода на творчеството, аз избирам по-малкото. В нашата страна и досега желаещите да забранят, за арестуват или да глобят са много повече, отколкото желаещите да защитят. Дори и да не ми се нрави, считам, че трябва да застана в защита на по-слабата страна. В своята забранителска дейност властите не знаят предел – достатъчно е само да започнат, да арестуват двама – и ще арестуват всички.
Лев Рубинщейн
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
Следваща