Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наркотик" - страница 3
Четенето беше като наркотик, дрога. Романите създаваха настроения, в които живях с дни.
Ричард Райт
Алкохол, наркотици, слава, пари - всичко това е тест. Ако си преминал през всичко това, и си останал човек, ти си го преминал.
Роджър Глоувър
Музиката е моя наркотик. Тя е единственото, което ме отвлича от мен.
Симон Елкелес
Това наистина е влюбването, мозъкът ви е на наркотици. Адреналин и допамин, окситоцин и серотонин. Химическо безумие, празнувано от поети.
Тес Геритсън
Не препоръчвам секс, наркотици и безумие на никого, но в моят случай те винаги са работили отлично.
Хънтър Томпсън
Всеки ден трябва да има маршове, които да разказват на хората за негативността на наркотиците и как наркотиците ни помагат да се държим негативно.
Бил Козби
Добрата песен - това е най-добрия наркотик, способен да те отвлече от ежедневните грижи.
Виле Вало
Симптомите като тревожност, депресия, агресия, употребата на алкохол или наркотици са отговори на физическа и емоционална болка, която се корени в травматични преживявания от детството и по-късно в живота.
Джед Даймънд
Много деца могат да ви разкажат за наркотиците, но не знаят какъв вкус имат целина или тиквички.
Джейми Оливър
Всичко е наркотик. Семейство, изкуство, каузи, нови обувки... Всички ние просто променяме химиката си, за да избегнем празнотата.
Джос Уедън
Всъщност това е по-умно престъпление, защото си представете, ако ограбите банка или търгувате с наркотици. Ако ви хванат, ще прекарате много време в ареста. Но с хакването е много по-лесно да се извърши престъплението и рискът от наказание е нисък.
Кевин Митник
Наркотиците са просто най-очевидната форма на зависимост в нашето общество. Наркоманията е едно от нещата, които подкопават традиционните ценности.
Кристофър Лаш
Наркотиците са подходящи, за да избягате от реалността, но реалността е толкова богата, защо трябва да се бяга от нея?
Джералдин Чаплин
На второ място по важност след приема на наркотици за нея беше да има наркотици.
Анди Уорхол
Наркотиците, хазартът и проституцията са подземните "производители на пари" на Голямата тройка в престъпления по взаимно съгласие. Ще има обаче съществен тласък на икономиката, ако стигмата, свързана с останалите престъпления по консенсус, бъде премахната чрез легализация.
Питър МакУилямс
Имаме проблем с наркотиците? Нека обявим война на наркотиците! Имаме проблем с престъпността? Нека обявим война на престъпността! Имаме проблем с насилието? Нека обявим война на насилието! Дълбоко вкоренената американска нагласа, че можем да разрешим всеки проблем с достатъчно сила, създава, подхранва и възнаграждава епидемията от насилие, която изпитваме в момента.
Питър МакУилямс
Аз гръмко казах "не" на наркотиците и алкохола! Но те много не ме слушат.
Роби Уилямс
Времето също е наркотик. Свръхдоза време и вие сте покойник.
Тери Пратчет
Хората понякога се стремят и мислят, че ще намерят дълбоко удовлетворение за психиката си в богатството, секса или наркотиците, но след това откриват, че в крайна сметка тези неща не удовлетворяват човешките копнежи.
Дезмънд Туту
Вече имате милион закона за наркотиците, защото шефовете прецениха, че имат повече пари за вкарване на хора в затвора, отколкото да облагат нещо, което всеки може да расте на перваза на прозореца.
Лени Брус
Импулсът да надскочиш съзнателното си Аз е основен стремеж на душата. Когато по някаква причина хората не успеят да преодолеят себе си чрез религия, добри дела и духовни упражнения, те са склонни да прибягнат до химическите сурогати на религията - алкохола и синтезираните наркотици...
Олдъс Хъксли
Когато говоря за наркотици и алкохол, говоря за сексуална зависимост, хазартна зависимост, пристрастяване към храненето, пристрастяване към хвърляне. Не говоря за психични заболявания.
Абел Ферара
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
Следваща