Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наркотик" - страница 2
Наркотиците - това са очила, които си слага слабият човек, боящ се да гледа в очите жизнените трудности. Аз пропагандирам силата, а не слабоста.
Тил Линдеман
Храна. Напитки. Сън. Книги. Всички те са наркотици.
Фей Уелдън
Когато ти пишеш и на теб действително ти харесва, то се превръща в своего рода наркотици. Ако и на теб ти плащат затова, защо въобще да спираш?
Ървин Уелш
В този живот е пълно с наркотици, и аз не виждам смисъл да мълча за тях.
Ървин Уелш
Ако Placebo беше наркотик, без съмнение би било чист хероин, тайнствен и пристрастяващ.
Брайън Молко
Ако някой често е атакуван от негативни същности, това се дължи на замърсено съзнание, което трябва да бъде надградено. Отрицателното същество не обича да посещава чист ум толкова, колкото плъхът не обича да ходи на чисто място. ... Поставянето на духовни атрибути около дома и недопускането на никакви негативни дейности в околната среда може да ви помогне много. Това може да означава да помолите приятели и близки да се въздържат от пиене, пушене, вземане на наркотици, клюки или извършване на каквато и да е дейност, която не насърчава духовната мисъл и действие.
Бхакти Тиртха Свами
...ако наистина ви е грижа за някого, не трябва да се притеснявате как този човек може да ви възприеме. Приятелите или членовете на семейството може да се чувстват обезпокоени, че няма да вземате наркотици, да пиете алкохол или дори да ядете месо с тях и че няма да им позволите да правят тези неща във вашия дом. Не забравяйте обаче, че да се грижите за другите хора означава, че не искате да ги видите да си причиняват вреда. Ако човек не иска повече да общува с вас, тогава нямате нужда от такъв вид общуване.
Бхакти Тиртха Свами
Фактът, че войната е думата, която използваме за почти всичко - за тероризма, наркотиците, дори бедността - със сигурност ни помогна да десенсибилизираме нейното призоваване; ако водим войни за всичко, колко лоши могат да бъдат те?
Глен Грийнуолд
Смях и любов. И двете са наркотици.
Джеймс Фрей
Нямам нужда от наркотици за да направя моя живот трагичен.
Еди Ведър
Не взимайте наркотици, не правете небезопасен секс, не бъдете жестоки. Оставете това на мен.
Еминем
Изглежда, че това, което наистина искам, е наркотик, който ще повиши съзнанието ми за другите, а не за мен самия.
Йежи Кошински
Консерваторите усещат връзка между телевизията и наркотиците, но не разбират естеството на тази връзка.
Кристофър Лаш
Реалността е само патерица за хората, които не могат да се справят с наркотиците.
Робин Уилямс
Просто кажи "не". - относно наркотиците.
Нанси Рейгън
Знаете ли разликата между богати и бедни? Бедните продават наркотици, за да си купят "Найк", в същото време в което богатите продават "Найк", за да си купят наркотици.
Фредерик Бегбеде
Няма в Холивуд популярен актьор, който да не е преминал през депресия, пиене, наркотици. Славата е тежко изпитание.
Жан-Клод Ван Дам
Реалност - това е убежището за тези, които се боят от наркотиците.
Лили Томлин
Икономическите затруднения на вътрешните градове на Америка може да са най-належащият проблем, пред който е изправена нацията. Липсата на бизнес и работни места в градските райони в неравностойно положение подхранва не само съкрушителен цикъл на бедност, но и осакатяващи социални проблеми като злоупотреба с наркотици и престъпност... Устойчива икономическа база може да се създаде във вътрешния град, но само така, както е създадена другаде : чрез частни инициативи с печалба и инвестиции, основани на икономически личен интерес и истинско конкурентно предимство.
Майкъл Портър
Привлекателността към наркотиците намаля. С изключение на истинския опиум. Ако можех да получа истински опиум, щях да го разбърквам в горещото си кафе всяка сутрин. Хората продължават да ми дават марихуана. Имам торбички в едно чекмедже. Мислех да изпушя джойнт и да гледам как Абът и Костело отиват на Марс. Планирах да направя това преди три месеца и все още не съм стигнал до това.
Ник Тошес
Това е една от причините да не употребявам наркотици. Едно подушване и щях да отида докрай.
Патрик Марбър
Не съм против всички форми на високотехнологична медицина. Наркотиците и операциите имат сигурно място при лечението на сериозни здравословни състояния. Но съвременната американска медицина третира почти всяко здравословно състояние, сякаш е спешно състояние.
Андрю Уейл
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща