Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наркотик"
Всички наркотици са празна загуба на време. Те разрушават вашата памет, самоуважение, всичко, което е свързано със самолюбието...
Кърт Кобейн
Нашият национален наркотик е алкохолът. Ние сме склонни да гледаме на употребата на всеки друг наркотик с някакъв особен ужас.
Уилям Бъроуз
Отчаянието е наркотик. То приспива ума, прави го безразличен.
Чарли Чаплин
Аз не използвам наркотици, моите мечти плашат достатъчно.
Мориц Корнелис Ешер
Масовата култура е обезболяващо средство - аналгетик, а не наркотик.
Станислав Лем
С помощта на наркотиците вие можете да преживеете всичко, но нищо няма да разберете.
Ерик Берн
Времето е наркотик, в големи дози убива.
Тери Пратчет
Ако имате нужда от наркотици, за да бъдете добър писател, не сте добър писател.
Род Сърлинг
Наркотиците са облог с ума ти.
Джим Морисън
Думите - това е най-силният от всички наркотици, които е изобретило човечеството.
Ръдиард Киплинг
Всяка зависимост е лоша, било то зависимост от алкохол, наркотици или идеализъм.
Карл Густав Юнг
Както и да е, никоя дрога, дори алкохолът, не причинява основните злини на обществото. Ако търсим източника на проблемите си, не бива да тестваме хората за наркотици, трябва да ги тестваме за глупост, невежество, алчност и властолюбие.
Патрик О'Рурк
Има три главни социални въпроса, с които се бори тази страна: образование, бедност и наркотици. За две от тях, ние говорим, а с третото нищо не правим.
Стивън Содърбърг
Секс, наркотици и рокендрол. Махнете от тук наркотиците, и на вас ще ви остане повече време за останалите 2 думи.
Стивън Тайлър
Стопроцентово подкрепям разумната употреба на наркотичните вещества и 1000-процента съм срещу безразсъдното им използване, независимо дали става въпрос за кофеин или ЛСД. Но наркотиците не заемат централно място в живота ми.
Тимъти Лиъри
Мога да кажа съвсем честно, че всички лоши неща, които някога са ми се случили, са свързани с наркотиците и алкохола. Имам предвид, че никога нямаше да уринирам в Аламо в девет сутринта, облечен с женска рокля, ако бях трезвен.
Ози Озбърн
Някой ми каза тази сутрин: "На какво отчиташ, че се дължи твоето дълголетие?" Не знам. Имам предвид, че не можех да планирам живота си по-добре. По всички сметки би трябвало да съм мъртъв! Само като си помисля за злоупотребата, на която подлагам тялото си - наркотиците, алкохолът, начинът ми на живот през последните 30 години!
Ози Озбърн
Музиката е отличен наркотик, ако не я приемате твърде на сериозно.
Хенри Милър
Славата е погубила повече талантливи хора, от наркотиците. Джими Хендрикс умря не от свръхдоза, а от слава.
Кийт Ричардс
Мисля, че хората са склонни да виждат по-големия смисъл, който може би не се вписва и чувствате, че не сте имали детството, което сте очаквали, че ще имате, или че сте се чувствали самотни или сте се борили с наркотиците и алкохола или просто сте могли за да постигнеш мечтите си.
Огастин Бъроуз
Мисля, че филмите за наркотици освобождават режисьора да прави интензивни филми.
Рей Лиота
Искате ли да се отървете от наркопрестъпността в тази страна? Добре, нека просто се отървем от всички закони за наркотиците.
Рон Пол
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща