Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Материал" - страница 4
Аз съм художник, материалът ми е плът, моят инструмент е унищожение, моето вдъхновение е природата.
Анджела Картър
Очевидно има някои неща за УикиЛийкс... материалът отчасти е много интересен, въпреки че нищо от него не е истински промени в играта. Мисля, че ако бях американец, щях да се гордея, че американските дипломати са доста усърдни в начина, по който водят хроника на проблемите. Разбира се, въздействието е, че цялата култура на споделяне тръгва надолу.
Миша Глени
Най-голямата заплаха, пред която е изправен света, е екстремистка група, която се захваща с ядрени оръжия или материали.
Мохамед ел Барадей
Самообразованието чрез игра и изследване изисква огромно количество непредвидено време - време, за да се направи каквото се иска, без натиск, преценка или натрапване от авторитетни фигури. Това време е необходимо, за да се сприятеляваме, да играем с идеи и материали, да преживяваме и да преодоляваме скуката, да се учим от собствените си грешки и да развиваме страсти.
Питър Грей
Животът и смъртта живееха един в друг. Това ми хрумна. Смъртта беше вътре във всички нас, чакайки по-топли нощи, компрометирана система, бръмбар, като в сега умиращия черен дървен материал в планините.
Питър Хелър
Музикалния материал, тоест мелодията, хармонията и ритъма, безусловно е неизчерпаем.
Пьотр Чайковски
Не забравяйте: аз съм карикатурист. Ако следвате моите съвети за безопасност около ядрените материали, вероятно заслужавате каквото и да ви се случи.
Рандал Мънро
Светлината има не само интензивност, но и вибрация, която е в състояние да превърне гладък материал, да даде триизмерно качество на плоска повърхност.
Ренцо Пиано
Когато се сетя за място за поклонение, мисля за място, където човек може да седи и да му бъде напомнен за всички неща, които са важни извън нашия индивидуален живот. За да изрази духовността, архитектът трябва да мисли за оригиналния материал на архитектурата, пространството и светлината.
Ричард Майер
Срещата с хората е единственият ценен материал за тези, които искат да знаят истината.
Ромен Сарду
Когато си на 19 и пишеш пиеси, смяташ, че всеки актьор е пълен с това. Те просто не могат да се справят с вашия блестящ материал.
Сам Шепърд
Силата е тази, която генерира и поддържа вселената... жизнената сила, материалът на творението. То е самата субстанция на самото съществуване.
Скот Кънингам
Идеята да си близо до мястото, където са добивани пигменти – това е първото нещо при правенето на една картина, получаването на материала. И кое е последното нещо, което правиш, когато рисуваш? Слагате рамка около него.
Сюзън Вриланд
Целта ми е да проектирам пространство, което никой друг не може да измисли, докато използва материала, който всеки може да използва.
Тадао Андо
Всеки път, когато някой се стреми да продуцира за по-широка публика, той неизбежно трябва да изостави материал, който би бил разбран само от определена група.
Тим Паркс
Е, това е начинът, по който работи демокрацията. Трябва да изградим тази Европа с материала, с който разполагаме. И този материал е национална демокрация.
Тимоти Гартън Аш
Ако другият генетичен материал е наред, тялото е в състояние да се справи с малка еврейска добавка и това няма да повлияе на характера и расовите черти.
Тимур Вермеш
Америка е прекрасна страна! Имам предвид! Никой честен писател не би оспорил това твърдение! Човешката комедия никога не остава без материал! никога не те подвежда!
Том Улф
Кукла. Трябва да хвана тази кукла за краката и да избия пълнежа от нея, като викам, по дяволите, по дяволите, по дяволите. Опитвам се, но се оказа, че куклата е направена от индустриален материал. Нарекох го Наука, копеле.
Уайки Уанг
Тук сме заобиколени от материал, който се произвежда в невъобразими количества по целия свят и се използва навсякъде. Не ми харесва, никой не го харесва и въпреки това е всепроникващ. Ние дори не го виждаме.
Франк Гери
Намерих материала, който хората мразеха най-много и използвах най-много. И така, отивах да опитам да видя дали мога да си играя скулптурно.
Франк Гери
Не е избегнало нашето внимание, че специфичното сдвояване, което сме постулирали, веднага предполага възможен механизъм за копиране на генетичния материал.
Франсис Крик
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
Следваща