Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Боя" - страница 4
Знаете ли, политически аз навярно съм либерал. Понеже се боя от всички.
Дилан Моран
Живеем в свят, в който всичко е невярно. Обществото е като ярка боя, нанесена върху гнило дърво.
Ейми Тан
Винаги съм живял в хармония с природата и отдавна съм свикнал с мисълта за неизбежността на старостта. Аз не съм от онези, които си стягат кожата, използват боя за коса и джогинг, искайки да отблъснат старостта. Това е естествено и трябва да се приеме.
Жан Рошфор
Обичам ви. Боя се, когато щастието е толкова голямо.
Зинаида Гипиус
Жената бърза с първия си брак, боейки се да не закъснее за втория.
Аркадий Давидович
Не се бойте, че ще ви стъпчат – стъпканата трева се превръща в пътека.
Блага Димитрова
Надяваме са да достигнем старостта, но се боим да остареем.
Жан дьо Лабрюйер
Винаги се боя от тия, които настояват за власт над душата. Какво правят с тялото?
Станислав Йежи Лец
Дълго време се боях от това, да остана сам. Наложи се да свикна със самотата. Имаше моменти, в които имах нужда да пoговоря с някого, за да не полудея. Но сега обичам да съм сам. Честно. Самотата е голям лукс.
Джак Никълсън
Да бъдеш естествен, да бъдеш самият себе си, да живееш с истински чувства, възприемайки светът с открита душа и да не се боиш от неодобрението отстрани - ето това е най-трудното. Личността винаги се оказва черна овца.
Мирзакарим Норбеков
Не се боя да изляза от мода, а повече се боя да започна да се страхувам заради това.
Орландо Блум
Животът е твърде кратък, че да се боиш.
Роби Уилямс
В този час на залез стените на каньона са неописуемо красиви и се страхувам, че магията на фотографията никога не може да запише това, което виждам сега. Високите кули близо до върха на каньона и стените на каньона там горе изглеждат така, сякаш Бог е протегнал ръка и е махнал четка със златна боя върху тях, позлатявайки тези скали в ярката светлина на залязващото слънце.
Бари Голдуотър
Не се бойте да постигате съвършенството, понеже винаги ще се намери нещо още по-съвършено.
Валентина Беднова
Той достойно понасяше пораженията и се боеше само - поради неопитност - дали ще успее да се държи достойно, ако се случи и да победи.
Веслав Брудзински
Животът е като коня: почувствувала ли, че ездачът е несигурен, - може да го хвърли. Животът е като кучето: забележи ли, че му се боиш, налита да те хапе.
Димитър Подвързачов
Ако щастието ти се намира във властта на други хора, то ти непременно ще се боиш от хората.
Епиктет
Не се бойте от промените. Най-често се случват когато са необходими.
Конфуций
В началото се боях от живота, после го намразих.
Томас Бернхард
Не считам себе си за талантлива и винаги се боя да не изгубя късмета си.
Ан Хатауей
Живей за мига; Бойте се само за настоящето.
Майкъл Рийвс
Винаги съм се бояла, че в нужният момент няма да намеря правилните думи.
Марион Котияр
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
Следваща