Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Боя" - страница 3
Вашето общество гъмжи от много глупави хора. Всички политици, всички адвокати, всички бизнесмени ще бъдат отменени. И аз не боя да го направя. Няма да има никакви революции. Те не са необходими. Нашето общество не може да съществува при такава некомпетентност.
Жак Фреско
Първия слой боя трябва да покрие колкото може по-голяма част от платното и не е важно при това, колко грубо той е нанесен.
Клод Моне
Аз много се боя от смъртта. Аз съм бил там толкова пъти... Много художници казват, че те се преживели смъртта си. Почувствали са я без упойващи препарати и всичко това. Аз мога да я разбера. Аз съм съвършено не религиозен, но в смъртта има някаква святост.
Ларс фон Триер
Много повече се боя от сърцето си, от колкото от папата и всичките му кардинали. Защото в сърцето ми е егоизма.
Мартин Лутер
Понеже сме толкова незапознати с мотивацията на хората, с които работим, ние се боим от тях много повече, отколкото е нужно.
Джон льо Каре
Крадливият чиновник е винаги предател на страната си. От него трябва да се боим повече, отколкото от алианса НАТО, от талибаните и марсианците.
Дмитрий Рогозин
Да се боиш от Бог е добре, но още по-добре е да го обичаш. Най-добре от всичко е да го възкресиш в себе си.
Ангелус Силезиус
Не се боя да стана глупачка в очите на другите, от това никой не е застрахован.
Анджелина Джоли
В боя състоянието на твоят дух не трябва да се различава от всекидневното. И в схватката и във всекидневният живот ти трябва да бъдеш целеустремен, но спокоен.
Миямото Мусаши
Ненавист - това е висша, обективна форма на страха... Ненавист - следствие от страх, защото в началото се боим, а после ненавиждаме. Дете, което се бои от тъмнината, пораства, а после ненавижда тъмнината...
Сирил Конъли
Безпокои ме, че в живота има толкова незначителни неща. В мен тиктака часовник. Аз не се боя от смъртта, но съм на ясно, че на наше разположение е много ограничен период от време. То е немного, и затова ние сме длъжни да използваме всяка секунда.
Том Форд
Боях се да задавам въпроси на режисьорите, боях се от диалог с тях., като че той е бил мой учител чийто диктат е извечен и легитимен. Трябваше да минат години за това, да се науча да питам, за да изясня, прояснявайки позиции. Да се науча да живея на принципа: ако имаш въпрос, задай го.
Джуд Лоу
Когато станеш знаменит, ти преставаш да се боиш от смъртта. В този момент, когато ти станеш звезда, ти вече си умрял. Или си бил балсамиран жив.
Дъстин Хофман
Аз се боя от любовта, както се боя от болката. Понеже обратната страна на всяка любов е винаги болка.
Катрин Деньов
Вие нищо не може да направите с това, което е станало вчера. Това е свършило. Това е минало. Нищо не можете да направите, нито черта. И не е нужно да се боиш за утрешният ден, понеже той още не е настъпил. Вие сте длъжни да останете там, където сте, в средата, в днешният ден и всичко ще е наред.
Лайза Минели
Моят най-голям недостатък е неувереноста. Знам, че никой никога няма да ми повярва. А аз през цялото време ужасно се боя. Неувереноста ме преследва денонощно, седем дни в седмицата.
Мадона
Да се боиш от своята жена е напълно нормално - и съпружеският героизъм, както всеки друг, се състои в преодоляването на страха. А твоята жена най-вероятно не е толкова страшна, колкото на тебе ти се струва.
Жан Ростан
Започнах да крия картините си по определени начини, като например зад стъкла. След това, вместо да ги скрия, направих нещо доста студено и клинично: построих дървена кутия, напълних я с емайлирана боя и потопих картината, така че можете да видите само внушение за нея от контролирана гледна точка.
Оливър Джефърс
Не се боя от провали. Боя се да не забележа, че съм станал посредствен.
Робърт Дауни Джуниър
Призванието не е нещо, което намазваш, като един слой боя, и го променяш, когато пожелаеш. В теб е вградено призвание. Нямате избор. Ако се опитате да направите нещо друго, ще се провалите.
Синда Уилямс Чайма
Картините са боядисани с боя, а не с идеи.
Стефан Маларме
Ти обичаш цветята и ги късаш; ти обичаш животните и ядеш месото им, ти казваш, че ме обичаш, - аз се боя от теб.
Тонино Гуера
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
Следваща