Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Боя" - страница 2
Боя се, че малко жени са имали същата причина като мене да мислят, че дългите тъжни години на младостта са си стрували да се живеят в името на средната възраст.
Дуайт Айзенхауер
Неразумно е да се боиш от неизбежното.
Публий Сир
Не се бойте от Бога - бойте се от самите себе си. Ти сам си творец за твоите ползи и причина за своите бедствия. Ада и рая се намират в твоята собствена душа.
Пиер Марешал
Разкажи ми за своите страхове, и аз ще ти кажа, от какво се боиш.
Робърт Бънчли
Не си струва да се боиш от тези хора, които могат да ти причинят болка. В края на краищата ако се боите от живота, вие просто не можете да живеете.
Честър Бенингтън
Най-важните 6 дюма на полето на боя при вас се намират между ушите.
Джеймс Матис
Аз така се боя от това, което обичам, че си забранявам да обичам...
Джонатан Сафран Фоер
Боя се, че понякога и вие ще играете на самотни игри. Игри, които не можете да спечелите, защото ще играете срещу себе си.
Доктор Сюс
Не се боя от никого! За никого не работя! От нищо не можете да ме лишите! Аз нямам началници! Аз се боя да живея в това общество, в което живеем днес.
Жак Фреско
Трябва да живеем така, че да не се боим да продадем папагала си на най-голямата сплетница в града.
Юлиан Тувим
По-благоразумно е да се боиш от живота, отколкото от смъртта.
Марлене Дитрих
Защо толкова много говорите със скучните хора? -Боя се, че иначе ще ме карат да ги слушам.
Антоан дьо Риварол
Функцията на мислите се заключава в това, че винаги да бъдете заети с нещо. Мнозинството от нас искат това, че нашият ум постоянно да бъде зает така, че това да не им дава възможност да видят себе си такива, каквито са те в действително. Ние се боим да се окажем пусти, ние се боим да видим нашите страхове.
Джиду Кришнамурти
Никога не се страхувайте да правите грешки - нито от увлечения, нито от разочарования не се страхувайте. Разочарованието е таксата преди да сте поличили, може да е несъразмерна понякога, но бъдете щедри. Бойте се само да обобщавате разочарованието и не оцветявате с тях всичко останало. Тогава ще получите силата да се противопоставяте на злото в живота и правилно да оценявате добрите му страни.
Александър Грин
Да се поддадеш на душевни страдания без съпротива е все едно да напуснеш полето на боя без все още да си победен.
Ернст Телман
Не се бойте да порастнете: във всяка възраст си има своя прелест. Отминалите години не са само трудности и загуби, а преди всичко опит, мъдрост, чувство за хумор, спокоен и трезв поглед на всичко произтекло в живота.
Катрин Деньов
От великите не се боя, унижените не ги презирам.
Николо Паганини
Когато си мъртъв, вече не се боиш от нищо.
Пабло Ескобар
Езикът е част от културата, и нужно е да поемем отговорност за нашата култура и да не се боим от думите.
Ървин Уелш
Ние се боим по-малко от тези неща, които добре познаваме, и при необходимост се защитаваме по-добре от тези опасности, които разбираме.
Бруно Комби
Хората, които мислят, че аз не се боя от нищо, когато изпълнявам всички мои трикове, са още по-луди от мен.
Джеки Чан
Аз не се боя от абсолютно нищо, иначе не бих станал президент.
Дмитрий Медведев
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща