Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Боя"
Не съм против полицията, аз просто се боя от нея.
Алфред Хичкок
Винаги прави това, което се боиш да направиш.
Ралф Уолдо Емерсън
Кажете на хората, че има невидим човек на небето, който е създал вселената и мнозинството ще повярват. Кажете им, че боята не е изсъхнала, и те ще пипнат с пръст, за да се убедят в това.
Джордж Карлин
Днес ние се боим от такива прости думи, като добродетел, милосърдие и доброта. Ние не вярваме в старите добри думи, понеже ние вече не вярваме в старите добри ценности. Именно затова светът е болен.
Лин Ютан
Всеки, който някога е хвърлил поглед в стъклените очи на един войник, умиращ на полето на боя, се замисля добре, преди да започне война.
Ото фон Бисмарк
Жена ми се боеше от тъмното. Но след това ме видя гол и сега се бои от светлината.
Родни Дейнджърфийлд
Нужно е да имаш голяма фантазия, за да се боиш от смъртта.
Марлене Дитрих
Единственият път да се наслаждаме на на живота - да бъдем безстрашни и да не се боим от поражения и бедствия.
Джавахарлал Неру
Когато получих Нобелова премия, единственото голямо плащане в брой, като трябваше да видя, какво да правя с тях. Най-простият начин да отхвърля този "горещ картоф" беше да ги инвестирам, купувайки акции. Аз знаех, че приближава втората световна война и се боях, че ако имам акции, които ще растат в случай на война, то щях да искам война. Затова помолих своя агент да купи акции, които в случай на война ще спаднат. Той така и направил Аз загубих своите пари и съхраних душата си.
Алберт Сент-Дьорди
Страхът от сериозни вреди сам по себе си не може да оправдае потискането на свободата на словото и събранията. Хората се бояха от вещици и изгориха жени. Функцията на речта е да освобождава хората от робството на ирационалните страхове.
Луис Брандайс
Съсредоточете всички сили за достигане на желаното, за да не ти остане време да се боиш от нежеланото.
Наполеон Хил
Не се боя от този, който изучава 10 000 различни удара. Боя се, от този който изучава един удар 10 000 пъти.
Брус Лий
Да се страхуваш от смърта е все едно да се боиш от това, че сме ограничени в пространството.
Жан Кокто
В нашият живот има една единствена боя, както и в палитрата на художника, придаваща смисъл на живота и изкуството. Това е боята на любовта.
Марк Шагал
Инвестирането трябва да е по-скоро като да гледате как боята изсъхва или гледате как тревата расте. Ако искате вълнение, вземете 800 долара и отидете в Лас Вегас.
Пол Самюелсън
Ние не трябва да се боим от дневната светлина само защото, почти винаги осветява нещастният свят.
Рене Магрит
По протежението на цялата ми кариера, аз убивах персонажи; дали е възможно аз да съм само кръвожадно копеле, не знам, но когато мой персонаж е в опасност, аз искам да се боя обръщайки страницата, а за това е нужно да показвам в самото начало, че играя сериозно.
Джордж Р. Р. Мартин
Не се бойте от нищо – всичко вече е било.
Виктор Шендерович
В боя винаги побеждава спонтанността. Зубренето винаги губи.
Брус Лий
Да се боиш от любовта означава да се боиш от живота, а този, който се бои от живота е на три четвърти мъртъв.
Бъртранд Ръсел
Във всяка пещера, в която ти се боиш да влезеш, е скрито съкровището, което търсиш.
Джоузеф Камбъл
Много съм търпелив. Обичам да гледам, как съхне боята.
Кристофър Уокън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща