Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рая" - страница 2
Любовта в ума ви произвежда любов в живота ви. Това е смисълът на рая. Страхът в ума ви поражда страх в живота ви. Това е смисълът на ада.
Мариам Уилямсън
Невзрачното лице и лошата фигура са помогнали на много жени да попаднат в рая.
Мина Антрим
..."по-добре да си обичал и да си загубил" глупости. Не ми показвай рая и след това го изгори.
Харлан Коубън
Влюбих се веднъж, ако любовта е онази жестокост, която ни отвежда право към портите на Рая, само за да ни напомни, че са затворени завинаги.
Джанет Уинтерсън
Съществуват два типа хора: първите се смеят на шегите за религията и Бога, а вторите попадат в рая.
Джими Кар
Говорят, че нито едно дърво не може да израсте до рая, ако корените му достигна ада. Двупосочно движение е заложено в природата на махалото.
Карл Густав Юнг
В рая няма бира, затова ние я пием на тази грешна земя.
Леми Килмистър
Това е, което искам в рая... думите да се превръщат в ноти, а разговорите - в симфонии.
Тина Търнър
Ако живееш в рая, то за тебе няма нищо свято.
Аркадий Давидович
Чистата съвест може и да ти помогне да влезеш в рая, но няма да помогне на кариерата ти.
Марио Варгас Льоса
Бог е любов. Аз също съм обичала. Следователно ще отида в рая.
Имелда Маркос
Откъдето и да идваш, Рая или Ада, какво значение има, о, красота!.
Шарл Бодлер
Сега, оглеждайки се назад, виждам, че съм се заблуждавал относно Ева: по-добре да живееш извън пределите на Рая с нея, отколкото без нея в Рая.
Марк Твен
Адът и рая външно не се различават. Ад е да бродиш из раят, а да се чувстваш нещастен.
Морис Дрюон
Там, където започва избора, свършва рая и невинноста.
Артър Милър
Никой няма да ни изгони от рая, който е основал Кантор.
Давид Хилберт
Можете да преброите мъртвите, но не можете да преброите цената. Нямаме математика за рая...
Колъм Маккан
Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие повече, отколкото желаят нещастието на другите, за няколко години бихме постигнали рая!
Бъртранд Ръсел
Глупаво е да мисля, че в рая ще живея по-добре, отколкото сега.
Уди Харелсън
Разбира се, има хора, които мислят за "рая" като за нещо като мечта за задгробен живот, за да направят мисълта за смъртта по-малко ужасна. Без съмнение това е проблем, стар колкото човешката раса.
Н. Т. Райт
Осигурявам си мястото в рая.
Андрю Моушън
Продължавай и не припадай, нещо твое е в рая, до плътта на твоя възвишен Спасител, а ти продължавай след своите.
Самюел Ръдърфорд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща