Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мрежа" - страница 2
Много от младото поколение познават името ми по неясен начин и го свързват с гротескни изобретения, но не вярват, че някога съм съществувал като личност. Те мислят, че съм нечовек, просто име, което означава заплетена мрежа от тръби или жици или струни, които предполагат машини. Моето име за тях е като вита стълба, телешки котлети, бръснарски сърбеж - термини, които ви дават непосредствена представа за това какво означават.
Руб Голдбърг
Всяка нишка, която откриете в локалната мрежа на живота, води извън вашето място към живота на друго място.
Скот Сандърс
Това, което казвам е, че хората имат по-добри идеи, ако са свързани с богати, разнообразни мрежи от други индивиди. Ако се поставите в среда с много различни перспективи, вие самите ще имате по-добри, по-остри и по-оригинални идеи. Не че мрежата е умна.
Стивън Джонсън
Мрежата ни отваря невероятни възможности за преоткриване на съдържание, преоткриване на сътрудничество.
Тим О'Райли
Аз съм капиталист. Вярвам в капитализма. Но капитализмът работи само ако имате предпазни мрежи, за да се справите с хора, които естествено са изоставени и брутализирани от него.
Томас Фрийдман
Израел има много надежди и е изправен пред изключителни опасности. Най-очевидната опасност е Иран, който полага всички усилия за придобиване на ядрени оръжия и балистични ракети и създава огромна терористична мрежа заедно със Сирия в Ливан.
Ариел Шарон
Предпазните мрежи за бедните и хората в неравностойно положение са задължителни за всяка състрадателна нация, но насърчаването на хората да продължат, когато не е абсолютно необходимо, е позорно.
Бил О'Райли
Туитър е вашият прозорец за уместност, но Фейсбук е вашата начална страница за социалната мрежа.
Брайън Солис
И аз оставам уверен, че след половин век ерата на експресионизма ще бъде заменена с ерата на очевидния разпад на човечеството. Апотеозът на съществуването се поставя, мрежата на небитието вече е изтъкана.
Готфрид Бен
Подобно на това, че Африка е прескочила направо към мобилните телефони, тя има възможността да прескочи мръсните, свързани с мрежата електроцентрали, които в момента работят в развития свят, и да премине направо към чиста, разпределена енергия.
Алекс Хонълд
Моите читатели и моята публика се превърнаха в мои последователи. Те са повече от заинтересовани от това, което имам да кажа по темите за продажби, лоялност, отношение, мрежи, бизнес социални медии и да станат доверен съветник.
Джефри Гитомър
Силата на мрежата се крие именно в нейната уникална позиция като първата универсална платформа в света.
Джефри Зелдман
Мрежите имат определен дневен ред, определен модел и структура. Той няма нищо общо със съдържанието. Това не е проблем за тях - те са бизнес модел, управляван от бизнесмени.
Джос Уедън
Всичко, което правим в дигиталната сфера - от сърфиране в мрежата до изпращане на имейл до извършване на транзакция с кредитна карта до, да, осъществяване на телефонно обаждане - създава пътека за данни. И ако тази следа съществува, има вероятност някой да я използва - или ще бъде достатъчно скоро.
Дъглас Рушкоф
Първата идея за киберпънк беше, че мрежовите компютри ще ни позволят да вършим работата си у дома, като фрийлансъри, и след това да осъществяваме директни сделки с връстници по мрежи. Дигиталните технологии биха създали огромна слабост, биха ни позволили да приложим нейните асинхронни, децентрализирани качества към нашата работа и живот.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че можем да обвиним Интернет за лекотата, с която се разпространяват теориите на конспирацията, мрежата наистина е много по-виновна за начина, по който свързва всичко с почти всичко останало. Хипертекстовата връзка, както я наричахме, позволява на всеки факт или идея да бъдат тясно свързани с всяка друга.
Дъглас Рушкоф
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
Всъщност тази мрежа, която можем да определим като групите на кръглата маса, няма отвращение да си сътрудничи с комунистите или други групи и често го прави.
Карол Куигли
Мога да вляза в LinkedIn и да потърся мрежови инженери и да изляза със списък със страхотни цели за фишинг, защото те обикновено имат администраторски права в мрежата. След това влизам в Туитър или Фейсбук и ги подмамвам да направят нещо и имам привилегирован достъп.
Кевин Митник
Ние се определяме от местата, които заемаме в мрежата на живота на другите.
Кен Лиу
Това, което вярваме, че ще бъде много важно, е доставката на традиционен софтуер и услуги и хардуер през мрежата. Това е форма на електронен пазар.
Луис В. Герстнер
Противодействието на екстремизма е сред приоритетните задачи на органите на вътрешните работи. През миналата година броят на подобни престъпления се е увеличил с 5 процента. Виждаме, че редица групи действат смело и предизвикателно, използват ресурсите на социалните мрежи за разпалване на национална и религиозна нетърпимост, организират неразрешени публични акции, опитват се да въвлекат млади хора в своите редици. Необходимо е решително да се пресече дейността на подобни групи, да се търси отговорност от техните организатори.
Владимир Путин
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща