Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мрежа"
Аз не съм птица и никоя мрежа не може да ме оплете. Аз съм свободно човешко същество с независима воля.
Шарлот Бронте
Правенето на проучвания в мрежата е като използване на библиотека, събрана на парчета от плъхове за пакети и вандализирана всяка вечер.
Роджър Ебърт
Теориите са мрежи: те улавят само този, който ги хвърля.
Новалис
Социалната мрежа не е алтернатива на приятелство, а неговото продължение.
Марк Зукърбърг
Хората четат новини в мрежата, това трябва да се промени.
Рупърт Мърдок
Започваме да виждаме цялата вселена като холографски взаимосвързана мрежа от енергия и информация, органично цялостна и самореферентна във всички мащаби на нейното съществуване. Ние и всички неща във Вселената сме нелокално свързани помежду си и с всички останали неща по начини, които не са ограничени от досегашните ограничения на пространството и времето.
Ервин Ласло
Не вярвай на всичко, което четеш в мрежата. Освен това. Е, включително и това, предполагам.
Дъглас Адамс
Технологията има сянка. Той отчита реалния напредък в медицината, но също така го е наранил в много отношения, правейки го по-безличен, скъп и опасен. Фалшивото убеждение, че защитната мрежа от усъвършенствани лекарства и машини се простира под нас, позволявайки рискован или мързелив избор на начин на живот, подкопа духа ни на доверие в себе си.
Андрю Уейл
Радвам се, че мрежата е нещо като напълно анархично. Това ме устройва.
Роджър Ебърт
Гугъл се справи чудесно с хакването на мрежата, за да създаде търсене - и след това да осигури приходи от търсенето с реклама. И Епъл свърши чудесна работа по хуманизиране на хардуера и софтуера, така че по-рано обезсърчаващите компютри и приложения да се превърнат в удобни за потребителите устройства - дори марка за начина на живот.
Дъглас Рушкоф
На мен не ми е нужен играч - прекрасен човек с великолепен характер. Тези качества искам да виждам в децата си. На мен ми е нужен този, който вкарва топката в мрежата.
Жузе Моуриньо
Мозъкът е общество от много малки, прости модули, за които не може да се каже, че мислят, които сами по себе си не са умни. Но когато имате мрежа от тях заедно, от това възниква един вид умни.
Кевин Кели
Постоянно се появяват нови вратички в сигурността поради безжичните мрежи. Играта на котка и мишка между хакери и системни администратори все още е в разгара си.
Кевин Митник
Ключът към социалното инженерство е да се повлияе на човек да направи нещо, което позволява на хакера да получи достъп до информация или вашата мрежа.
Кевин Митник
Вярвам, че всяко устройство трябва да бъде защитено и да наблюдава всяко устройство, а не просто да наблюдавам цялостно в мрежата и след това да реагираме за достатъчно кратко време за контрол на щетите.
Кевин Митник
Разговорът създава нов вид мрежа в организациите. Настоящите мрежи се използват за конкурентно предимство, но разговорът е фокусиран върху насърчаването на хората да реализират своя потенциал.
Тиодор Зелдин
Мрежата на господството се е превърнала в мрежа на самия разум и това общество е фатално оплетено в нея.
Херберт Маркузе
Нужно е да бъдеш пълен идиот, че да напишеш пиян в социалната мрежа някое глупаво съобщение. На утрото се събуждаш и разбираш, че с кариерата ти е свършено.
Джордж Клуни
Мрежата се демократизира, а също и гласът на хора, които не мислят, че имат друг изход. И този глас може да бъде наказателен.
Мери Биърд
Преди четири хиляди години ние, хората от басейна на река Инд, сме имали градове, разположени върху мрежи и с подземни канали, докато предците на тези, които ще нахлуят и колонизират Америка, са били неграмотни варвари.
Мохсин Хамид
Интерактивността на мрежата ни дава мощни нови инструменти за намиране на информация, изразяване на себе си и разговор с другите. Освен това ни превръща в лабораторни плъхове, които постоянно натискат лостове, за да получат малки гранули социална или интелектуална храна.
Николас Кар
Биткойн е валута, биткойн е мрежа, биткойн е технология и не можете да разделите тези неща. Консенсусна мрежа, която основава стойността си върху валутата, която не работи без валутата.
Андреас М. Антонопулос
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща