Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Долар" - страница 2
Никога не се обличай като за бедните. Те няма да те уважават за това. Те искат тяхната Първа дама да изглежда като милион долара.
Имелда Маркос
Ако дължа на Смит десет долара и Бог ми прости, това не плаща на Смит.
Робърт Ингерсол
Психоанализа - това е когато плащаш 35 долара за час, за да се оплакваш от себе си.
Робърт Орбън
Кой има най-голяма полза от това, че марихуаната е незаконна? Най-големи бенефициенти са големите престъпни организации в Мексико и другаде, които печелят милиарди долари годишно от тази незаконна търговия - и които бързо биха загубили конкурентното си предимство, ако марихуаната беше законна стока.
Джордж Сорос
Регулирането и облагането на марихуаната едновременно би спестило на данъкоплатците милиарди долари от разходите за изпълнение и лишаване от свобода, като същевременно би осигурило приходи от милиарди долари годишно.
Джордж Сорос
Международният валутен фонд е пазачът на долара в капиталистическия лагер.
Ернесто Че Гевара
Не ме интересува дали получавам 50 милиона долара, за да направя филм.
Абел Ферара
Но тъй като ние в Съединените щати финансираме дефицита на текущата си сметка, като вземаме заеми в собствената си валута, можем да преминем към по-конкурентен долар без неблагоприятните последици, последвали спада на валутата в други страни.
Мартин Фелдщайн
В крайна сметка един надценен долар ни дава възможността да купуваме чужди стоки на по-ниски цени. А съществуващият обем на износа носи повече йени и евро, отколкото биха били, ако доларът беше по-конкурентен.
Мартин Фелдщайн
Повярвайте ми, следващата стъпка е валутна криза, защото ще има отхвърляне на долара, отхвърлянето на долара е голямо, голямо събитие и тогава вашите лични свободи ще бъдат сериозно застрашени.
Рон Пол
Репутацията ни е по-важна от последните сто милиона долара.
Рупърт Мърдок
Въобще, аз се поразявам от това на какво са способни хакерите. Те са направили редактори за направа на нива и са изкарали от това милиони долари, разпространявайки нови сценарии. И аз се радвам, че хората го правят и това им доставя удоволствие.
Сид Майер
Можете да имате милион долара, 20 милиона долара бюджет или 60 милиона долара бюджет, а ако нямате добър сценарий, това не означава нищо.
Типи Хедрен
Наскоро ме попитаха дали ще уволня служител, който направи грешка, която струва на компанията 600 000 долара. Не, отвърнах, току-що изхарчих 600 000 долара за него. Защо бих искал някой да наеме опита му?
Томас Дж. Уотсън
Неудачник: всеки човек, оставил 10000 долара след смърта си.
Ерол Флин
Аз нямам особени предпочитания. Предпочитам пет долара пред три долара. Това е всичко.
Иги Поп
Ако беше само до външноста, аз никога не бих станала модел - в действителност мнозина ме смятат за грозна. Но аз направих моя запазена марка "поглед вълчица". В младоста аз гледах така от мъчителна срамежливост, а по-късно защото този поглед ми донесе милиони долари.
Кейт Мос
Не ми пука, дори да бях копач на канавки за по долар на ден, аз пак щях да искам да свърша работата си по-бързо от другия до мен. Искам да бъда най-добрия, каквото и да правя.
Бранч Рики
Винаги, когато забелязваше долар в ръцете на друг човек, го вземаше за лична обида, ако не можеше да го вземе по друг начин.
О. Хенри
Цената на живота се покачи с още един долар за бутилка [алкохол].
Уилям Клод Фийлдс
Ако плащате на дете долар, за да прочете книга, както някои училища са се опитали, вие не само създавате очакване, че четенето ви прави пари, вие също рискувате да лишите детето завинаги от стойността му. Пазарите не са невинни.
Майкъл Сандел
Една идея - внезапният проблясък на мисъл - може да струва един милион долара.
Робърт Колиър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща