Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Долар"
Холивуд е място, където ти плащат хиляди долари за целувка и петдесет цента за твоята душа.
Мерилин Монро
Ако можете да преброите парите си - значи нямате милиарди долари.
Жан-Пол Гети
В милиардерите, които познавам, парите просто разкриват основните черти в тях. Ако са били глупаци, преди да са имали пари, те са просто шутове с милиард долара.
Уорън Бъфет
Най-трудно се изкарват първите милион долара.
Аристотел Онасис
Ако дължиш на банката 100 долара, това си е твой проблем. Но ако дължиш на банката 100 милиона долара, това вече е проблем на банката.
Жан-Пол Гети
Вярвам в долара. Всичко, което печеля, харча!
Джоан Крофорд
Помнете, правителството не заработва нито долар от това, което харчи. За да получите пари от правителството, то по начало е нужно да ги вземе от някой друг.
Джеси Вентура
Америка е страна, където срещу един долар можеш да се запасиш с аспирин за цял живот, и този запас ще ти стигне за две седмици.
Джон Баримор
Този филм струва 31 млн. долара. С такива пари аз бих модъл да завладея някоя страна.
Клинт Истууд
Ако продуцента е толкова глупав, че да ми предлага милион долара за филм, аз не съм толкова глупава, че да му откажа.
Елизабет Тейлър
За да победиш пазара, ще трябва да инвестираш сериозни долари, за да изкопаеш информация, която никой друг все още няма.
Мъртън Милър
Инвестирането трябва да е по-скоро като да гледате как боята изсъхва или гледате как тревата расте. Ако искате вълнение, вземете 800 долара и отидете в Лас Вегас.
Пол Самюелсън
Въпросът е работа. Не можете да избягате от него: работни места. Имате един или два долара в джоба си и се чувствате като някой.
Стъдс Търкъл
Защо да плащаме долар за лентичка за отбелязване. Защо не си отбелязваме с долара вместо с лентичка?
Стивън Спилбърг
Не притежавам нито една моя картина, защото оригиналният Пикасо струва няколко хиляди долара - не мога да си позволя такъв лукс.
Пабло Пикасо
Моята жена посещаваше диетолог и за два месеца отслабна с триста долара.
Робърт Орбън
Аз бих се омъжила само ако намеря мъж с петдесет милиона долара, като половината от тези пари ми даде до омъжването и гарантира, че ще умре в течение на година.
Бети Дейвис
Помнете - един милион долара сега не са каквото бяха преди.
Жан-Пол Гети
Уморих се да слушам: милион долара тука, милион долара там - толкова незначително.
Имелда Маркос
Добрата новина е, че конкурентният долар на глобалния пазар и силният долар у дома са съвместими както в дългосрочен план, така и по време на прехода към по-конкурентен долар.
Мартин Фелдщайн
Накратко, както опитът, така и икономическата теория предполагат, че сега САЩ могат да достигнат до по-конкурентен долар, без да изпитват нито повишена инфлация, нито намален икономически растеж.
Мартин Фелдщайн
Точно както не бихте позволили на колега служител да открадне офис оборудване на стойност 2000 долара, не бива да позволявате на никого да се отдалечава с времето на своите колеги мениджъри.
Андрю Гроув
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща