Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Служител" - страница 6
Без краткосрочни печалби твърде много служители се отказват или активно се присъединяват към съпротивата.
Джон П. Котър
Бог не е работодател, който търси служители. Той е Орел, който търси хора, които ще се укрият под крилата му. Той търси хора, които ще напуснат баща и майка и родина или нещо друго, което може да ги възпре от любовния живот под крилете на Исус.
Джон Пайпър
Служебните секретни документи съществуват не за това, че да пазят тайни, а за това, да защитават служителите.
Джонатан Лин
Държавните служители имат изключителен гений за опаковане на проста идея, която да звучи изключително сложно.
Джонатан Лин
Бюрокрацията е мащабна организация, съставена от йерархично структурирани услуги. В тези служби хората имат специфични отговорности и трябва да действат в съответствие с правилата и разпоредбите, както и да се подчиняват на натиска от страна на по-високопоставени служители.
Джордж Ритзър
Помощник адвоката, едва за втора година работи, но вече тайно се смята за елитен, както е обичайно с по-младите служители, които попадат под патронажа на един от висшите.
Джошуа Ферис
Индустриалният идеал: всеки може да поиска работа, да го направи анонимно, никога да не се срещне със служителя и да отхвърли резултатите, без никога да плаща.
Дъглас Рушкоф
Шестте аспекта на духовния меч на Алибаба са клиенти, работа в екип, среща на промяната с радост, честност, страст и ангажираност. Звучи универсално, но компанията приема този списък много сериозно. Степента на съответствие с изброените принципи е половината от оценката при сертифицирането на служител в Алибаба.
Дънкан Кларк
Съвременните народи нямат лидери, а наети служители, които в редиците на президенти провеждат рутинна политика...
Александър Проханов
Когато политиката вече не е мисия, а професия, политиците стават по-самоцелни от държавните служители.
Еманюел Макрон
Идеалният служител би бил човек, който няма връзки, ангажименти или съществуващи емоционални връзки и също ги отказва в бъдеще.
Зигмунд Бауман
Слуховете са почти толкова стари, колкото човешката история, но с възхода на интернет те станаха повсеместни. Всъщност сега сме потънали в тях. Фалшивите слухове са особено обезпокоителни; те нанасят реални щети на индивиди и институции и често се съпротивляват на корекцията. Те могат да застрашат кариерата, политиките, държавните служители и понякога дори самата демокрация.
Кас Сънстейн
Когато правителствените програми се провалят, това често е защото държавните служители не знаят как хората мислят и действат.
Кас Сънстейн
Получих поверителна информация по същия начин, по който го направиха държавните служители, и направих всичко, без дори да докосвам компютър. ... Бях толкова успешен с тази линия на атака, че рядко ми се налагаше да вървя към техническа атака.
Кевин Митник
Не ме познавате, но аз съм непълнолетен престъпник. Не се доверявам на авторитетни фигури, вероятно няма да завърша гимназия, а статистиката казва, че сегашните ми буйства и вандализъм вероятно ще доведат до по-сериозни престъпления. Аз съм опасен човек и причинявам хаос в този магазин. [...] Там. Сега безсрамно разруших симетрията на този рафт, отменяйки часове труд на нископлатените служители на магазина. Ако можеше да ме видиш, щеше да се уплашиш.
Катрин Апългейт
Корпоративната социална отговорност се измерва по отношение на бизнеса, подобряващ условията за своите служители, акционери, общности и околна среда. Но моралната отговорност отива по-далеч, отразявайки необходимостта корпорациите да се заемат с основни етични проблеми като включване, достойнство и равенство.
Клаус Шваб
Преобладаващ брой икономисти, международни държавни служители и политици твърдят, че фрагментацията на Еврозоната би причинила нова депресия и масово унищожаване на богатството по целия свят. Ще завърши и периодът на икономическа интеграция, който характеризира световната политика след края на Студената война.
Клаус Шваб
Това, което ме порази в Амансио, беше, че той познаваше всеки служител по име. И той имаше добра дума за всички.
Ковадонга О'Шей
Откривам, че по-голямата част от държавните служители от целия политически спектър идват, защото вярват в Съединените щати и искат да променят света.
Кондолиза Райс
Фокусът върху процеса, а не върху целта, създава коварна възможност за хитри служители да манипулират системата.
Ласло Бок
Служителите на Гугъл също са свободни да искат обратна връзка по конкретни теми по всяко време на годината, вместо да чакат за един ден.
Ласло Бок
Рядко се обличаше и излизаше, но всеки път, когато идваше вечеря или коледната вечеря с другите служители на библиотеката, тя заставаше пред огледалото и молеше Джордж да й каже дали роклята е твърде къса или твърде дълга, независимо дали гримът й е наред и дали косата й изглеждаше разтревожена или твърде обикновена. Той винаги се усмихваше и й казваше, че изглежда красива, но тя не му вярваше. Сега щеше да му повярва – беше красива. Тя се надява Кейт да го осъзнае, преди да е навършила осемдесет и седем.
Либи Пейдж
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
Следваща