Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Служител"
Наличието на федерални служители, независимо дали съдии, бюрократи или конгресмени, налагат ново определение на брака на хората, е акт на социално инженерство, дълбоко враждебен на свободата.
Рон Пол
В една йерархия, всеки служител се издига до нивото на своята некомпетентност.
Лоурънс Питър
Връчих паспорта си на имиграционния служител, той погледна в него, погледна към мене и каза: "Какво си ти?"
Грейс Хопър
Точно както не бихте позволили на колега служител да открадне офис оборудване на стойност 2000 долара, не бива да позволявате на никого да се отдалечава с времето на своите колеги мениджъри.
Андрю Гроув
В резултат на условията на Версайския договор офицерският корпус на старата армия стана част от тази класа, както и тази част от по-младото поколение, която в стара Германия щеше да стане офицери или държавни служители.
Густав Щреземан
Най-интересно за държавните служители е, че те вярват в това, което в което би трябвало да вярват – те наистина вярват, че би трябвало да вярват.
Гъртруд Стайн
С лоши закони и добри служители е напълно възможно да се управлява страната.
Ото фон Бисмарк
Домашната съпруга е неплатена служителка в дома на съпруга си в замяна на сигурността да бъде постоянен служител.
Джърмейн Гриър
Ако служителя винаги е съгласен с шефа, той е безполезен за бизнеса.
Елберт Хъбард
Аз съм само един член на огромен екип, съставен от много организации, служители, хиляди учени и милиони земеделски стопани - предимно дребни и смирени - които дълги години водят тиха борба, като често губят война на фронта за производство на храни.
Норман Борлауг
В живота не даваме на служителите достатъчно свобода на действие. Ако се огледате в офиса на Семко, ще видите много празни бюра. Въпросът е - къде са тези хора? Нямам ни най-малка представа, но не ме интересува.
Рикардо Семлер
По това време бях заобиколен от около дузина врагове, чиито тояги дрънчаха по мен безмилостно, а ударите на сабята ми бяха направени несигурни от енергичните блъскания на служител, който се надяваше по този начин да ме спаси.
Ричард Франсис Бъртън
Наскоро ме попитаха дали ще уволня служител, който направи грешка, която струва на компанията 600 000 долара. Не, отвърнах, току-що изхарчих 600 000 долара за него. Защо бих искал някой да наеме опита му?
Томас Дж. Уотсън
Още преди Уотъргейт, висши служители на администрацията се скриха зад анонимността.
Боб Удуърд
Онези, които разкриват информация, която законът прави престъпление да разкрива, когато това е единственият начин да се демонстрира пред обществото, че могъщите служители действат погрешно или измамно.
Глен Грийнуолд
Доста често се случва да чуете висши служители във Вашингтон и другаде да говорят за промяна на картата на Близкия изток, сякаш древните общества и безбройните народи могат да се разклатят като толкова много фъстъци в буркан.
Едуард Саид
Тогава въпросът за западните компании, както и за западните правителства, е да решат на чия страна са: китайските служители, които обичат да определят своята култура по бащински, авторитарен начин, или големият брой китайци, които имат своите собствени представи за свободата.
Иън Бурума
От строго техническа гледна точка социализмът е принципът на общественото обслужване. В окончателния анализ всеки работник има статут не на бизнесмен, а на държавен служител, както всеки работодател.
Освалд Шпенглер
В електронната епоха е необходимо да се прехвърли всеки служител възможно най-скоро в категорията на интелектуалните работници.
Бил Гейтс
Противно на това, което мислите, вашата компания ще бъде много по-продуктивна, ако откажете да толерирате конкуренцията сред вашите служители.
Алфи Кон
Вашият работодател е последният човек, който трябва да искате да осигурите за вашето здравеопазване от гледна точка на неприкосновеността на личния живот, финансите и стойността. Служителите със семейства трябва да извадят семейството, което означава съпрузи и деца, извън плана на компанията. В повечето случаи това ще им спести пари.
Пол Зейн Пилзър
Ако светът функционира като един голям пазар, всеки служител ще се конкурира с всеки човек навсякъде по света, който е способен да върши една и съща работа. Има много от тях и много от тях са гладни.
Андрю Гроув
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща