Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хаос" - страница 5
На света не достига логика. Намирайки се вътре в този хаос, хората са обречени на провал.
Брет Ийстън Елис
При всички загуби и трагедии, които познавам, животът ми ме научи, че човешкият дух като вдигнатите ръце на слепите ще се издигне над хаоса и разрухата като крила в полет.
Вадей Ратнър
Ако не искаме да позволим на света да се потопи в хаос, ние трябва да пуснем на воля любовта, която е в сърцата на хората.
Виктория Хислъп
Струва ми се, че желанието на хората да разказват истории им дава желание да превърнат сложното и обърканото в просто и разбираемо. Да разделят редът от хаоса, закономерността от бъркотията.
Гавин Екстенс
Когато се стремите към величие, гарантирано ще се появи хаос.
Гари Келър
Трябва да имате план или иначе просто създавате рецепта за хаос.
Дейвид Брукс
Целта на астрологията е алхимията на личността. То е да трансформира хаоса в космос, колективната човешка природа в индивидуална и творческа личност.
Дейн Ръдиар
Хаос и любов, когато са ръка за ръка и о, славната благодат на света заради това.
Дж. Р. Уорд
Разнообразието в града представлява злополука и хаос.
Джейн Джейкъбс
Може би във вселената цари хаос, но аз мога да променя нещо.
Джени Даунам
Хаосът е само хаос за хората, които не го очакват.
Джереми Робинсън
Да изпитваш мир не означава, че животът ти винаги е блажен. Означава, че сте способни да влезете в блажено състояние на ума сред нормалния хаос на забързания живот.
Джил Болти Тейлър
Не можете да се отървете от положителния и отрицателния баланс. Ако се опитате да поставите фасада за света за това колко сте позитивен и оптимистичен, ще настъпи хаос в личния ви живот или в личното ви здраве.
Джон Демартини
Всички технологични стартъпи са смесица от хаос и параноя, нищо необичайно и тревожно в това.
Джон Кариру
В началото имаше хаос, а футболът беше без форма.
Джонатан Уилсън
Това ясно показва, че хората се нуждаят от принципи за подреждане и че в противен случай се появява хаос.
Джордан Б. Питърсън
Хаосът и редът съставят вечната, трансцендентна среда на живите.
Джордан Б. Питърсън
Оказва се, че зловещ тип хаос може да се крие точно зад фасада на реда - и все пак, дълбоко в хаоса се крие още по-зловещ тип ред.
Дъглас Хофстатър
Потвърдете за себе си, че сте успешен. Потвърдете, че сте успели да се отървете от безпорядъка си. Ако ви е трудно да започнете, бъдете благодарни, че сте толкова успешен хаос. Кой друг би могъл да събере такава колекция от неща?
Емет Фокс
Военните учения често са пълни с хаос и в този смисъл много приличат на ежедневието на много хора.
Ерик Бертран Ларсен
Хаосът ражда шансове - поне за малкото късметлии и винаги е било така.
Ерик Х. Клайн
Хаосът е ред, който е нужно да се разшифрова.
Жозе Сарамаго
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
Следваща