Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хаос"
Свободата е просто хаос в по-добра светлина.
Алън Дийн Фостър
Никому не можех да предложа нищо повече от собствения си хаос.
Джак Керуак
Хаосът ражда живот, а порядъка ражда навици.
Хенри Адамс
Хуморът е емоционален хаос, запомнен в спокойствието.
Джеймс Търбър
Хаосът е партитурата, върху която е написана действителността.
Хенри Милър
Изкуството е триумфът над хаоса.
Джон Чийвър
Хаосът отхвърля всичко, което сте научили. Хаосът е да бъдеш себе си.
Емил Чоран
Чувствам, че за нас е много важно да имаме спокойни сгради, защото нашата цивилизация е хаотична такава, каквато е, виждате; ц¤лата ни епоха на машините създаде хаос, който тр¤бва да бъде някак уравновесен, според мен.
Минору Ямасаки
Ако просто можете да запазите вътрешна тишина, не замърсена от спомени и очаквания, можете да видите красив модел на събитията... Вашето безпокойство създава хаос.
Нисаргадатта Махарадж
Функционирам като канал, през който музиката излиза от хаоса на шума.
Вангелис
Има три реални заплахи за човечеството: материализмът на учените, невежеството на свещениците и хаосът на демокрацията.
Питагор
Уважавам хаоса. Но аз не съм уверен, че хаоса ме уважава.
Боб Дилън
Хаосът няма нужда от съюзници, защото живее като отрова във всеки от нас.
Стивън Ериксън
Дизайнерът изживява своята професия, правейки от хаоса порядък.
Артемий Лебедев
Живота е преди всичко хаос, в който ти си заблуден.
Хосе Ортега и Гасет
...Аз обичах прекалено много неща, поради което непрекъснато се обърквах, увисвах без опора в празнотата, тичах подир една падаща звезда, подир друга, подир трета, докато сам тупнах на земята. Това е нощта, това прави тя от теб. Никому не можех да предложа нищо повече от собствения си хаос.
Джак Керуак
Всичко, което изграждаме в голям мащаб или с интензивна страст, докарва хаос.
Франсис Форд Копола
Трудно е да се създаде хаос, дори в Интернет. Ето един пример. Отидете на Amazon.com. Купете някоя книга без да ползвате SSL. Наблюдавайте пълната липса на хаос.
Брус Шнайър
Нека царува хаос, след това овладейте хаоса.
Андрю Гроув
Ужасното нещо за Интернет и Амазон е, че премахват магията и щастливия хаос от пазаруването на книги. Интернет може да ви даде това, което искате, но няма да ви даде това, от което се нуждаете.
Том Ходжкинсън
Има неизменен конфликт в живота и в бизнеса, постоянна битка между мира и хаоса. Нито един от тях не може да бъде овладян, но и двата могат да бъдат повлияни. Как се справяте с това е ключът към успеха.
Фил Найт
Голяма част от хаоса в света възниква, защото хората не оценяват себе си.
Чогям Трунгпа
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща