Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подкрепа"
Всяка жена, която избере да се държи като пълноценно човешко същество, трябва да бъде предупредена, че армиите на статуквото ще я третират като нещо подобно на мръсен виц. Това е тяхното естествено и първото оръжие. И тя ще се нуждае от подкрепата на сестрите си.
Глория Стейнем
Нация, която продължава да харчи повече пари за военна отбрана година след година, отколкото за социални програми за подкрепа на населението, наближава своята духовната смърт.
Мартин Лутър Кинг
Външността на жената - каквито и да са силата или широтата на нейния ум, каквато и да е важността на нейните занимания - винаги ще бъде или подкрепа, или препятствие в историята на нейния живот.
Ан дьо Стал
Къде другаде освен в брака може да се наблюдават примери на чиста привързаност, истинска любов, дълбоко доверие, постоянна подкрепа, взаимно удовлетворение, споделена печал, отгатнати въздишки, пролети заедно сълзи?
Дени Дидро
Всяка война, която настоява за отказ от разума, като необходимост за подкрепа, е лоша война.
Норман Мейлър
Глобализацията предполага устойчив икономически растеж. В противен случай процесът губи своите икономически ползи и политическа подкрепа.
Пол Самюелсън
Основната особеност, която отличава човека от другите животни, е средството на неговата подкрепа - силата, която той притежава, да увеличи значително тези средства.
Томас Малтус
На това, че на нито едно правителство, така нареченото, не може разумно да се вярва или разумно да се смята, че има честни цели, по-дълго от това, което зависи изцяло от доброволната подкрепа.
Лизандър Спунър
Партизанската война е вид война, която водят малцината, но зависи от подкрепата на мнозина.
Базил Лидъл Харт
Постоянният рефрен, че връщането на нашите войски у дома ще демонстрира липса на подкрепа за тях, трябва да бъде едно от най-удивителните изкривявания, които някога са били насочени към американската общественост.
Рон Пол
Наскоро се аргументирах за предполагаем данък върху имуществото за много доходи, който да подкрепи кампанията срещу детската бедност. Защо супербогатите не трябва да бъдат задължени да помагат на супер бедните?
Антъни Гидънс
Справедливата система трябва да генерира своя собствена подкрепа.
Джон Ролс
Приятелството е едно от най-осезателните неща в един свят, който предлага все по-малко и по-малко подкрепа.
Кенет Брана
Не мога да се сетя за обстоятелства, при които едно правителство може да започне война без подкрепата на парламента.
Тони Блеър
Изкуствата само някога са се интересували от малко малцинство от хора, които са действали като вид детска стая в подкрепа на артистите.
Вивиан Уестууд
Имам много подкрепа от страна на родителите ми. Това е нещото, което винаги съм оценявал. Те не ми казваха, че съм глупав, а ми казваха, че съм забавен.
Джим Кери
Партизанската война е народна война; опитът да се проведе този тип война без подкрепата на населението е прелюдия към неизбежната катастрофа.
Ернесто Че Гевара
Това означава, че нито една логика не е достатъчно силна, за да подкрепи цялостното изграждане на човешкото познание.
Жан Пиаже
Едва след Индустриалната революция повечето хора са работили на места, далеч от домовете си или са били оставени да отглеждат малки деца без помощта на множество възрастни, което осигурява живот без подкрепа.
Марта Бек
Не можете да примирите това, че подкрепяте абортите в полза на живота и в подкрепа на смъртното наказание.
Н. Т. Райт
Той използва статистически данни, както пиян използва лампи, повече за подкрепа, отколкото за осветление.
Романо Проди
Когато правителството отпуска заеми или субсидии за бизнеса, това, което прави, е да обложи успешния частен бизнес, за да подкрепи неуспешния частен бизнес.
Хенри Хазлит
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща