Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Карта" - страница 2
Луничките бяха разпръснати по бузите като минно поле на военна карта.
Реймънд Чандлър
Виното, което произвеждам, не е за съхранение. Това е виното, което искате, когато се срещате с приятели за игра на карти.
Жерар Депардийо
Нямам кредитни карти. Това беше решението, взето съвместно от компаниите за кредитни карти и от мен. Не мога да кажа, че това беше изцяло за моя сметка. Сега не купувам нищо на кредит, нищо. Ако не мога да си го позволя, не го купувам. Имам дебитна карта, това е всичко, което имам. Всеки дълг, който имам, го плащам.
Нийл Гейблър
През 1972 подписах профсъюзна карта за SEIU. И през последните 38 години, 14 като президент, това беше моят живот. Виждал съм най-чудодейните, грандиозни неща. Но има време за учене, време за водене и време за напускане.
Анди Стърн
Живота е подобен на игра на карти, която играеш, без да знаеш правилата.
Пьотр Капица
Ножовете са като кредитни карти; не излизайте от дома си без тях и винаги носете няколко.
Ричард Марчинко
Ако вместо да определим минималния баланс като най-ниската възможна сума, за да задържим хората в дългове колкото е възможно по-дълго, повишаваме минималното плащане и насърчаваме хората да изплащат кредитните си карти, ще правим по-малко пари, но ще имаме клиенти, които са по-платежоспособни.
Ричард Талер
Винаги казвам на хората, че съм станал писателка не защото съм ходил на училище, а защото майка ми ме е водила в библиотеката. Исках да стана писателка, за да мога да видя името си в каталога с карти.
Сандра Сиснерос
Вашата цел трябва да бъде да изплатите изцяло сметките си по кредитната си карта в края на всеки месец и да отделите пари за спешните си спестявания.
Сузи Орман
Най-важният заем за плащане е вашият студентски заем. Това е по-важно от вашите плащания по ипотека, кола и кредитна карта. В повечето случаи не можете да освободите дълга по студентски заем.
Сузи Орман
Ако се притеснявате за сигурността на работата и нямате адекватен фонд за спешни случаи (в идеалния случай разходите за живот за осем месеца, скрити във федерално застрахована банка или кредитен съюз), трябва да се съсредоточите повече върху спестяването на пари, отколкото върху плащането на остатъка вашите кредитни карти.
Сузи Орман
Тези, които имат салдо по кредитна карта, трябва да се върнат към извършване на минималното плащане всеки месец, така че да имат повече пари за спестяване.
Сузи Орман
Ако единственият начин, по който можете да създадете фонд за спешни случаи, е да платите дължимия минимум по кредитната си карта, това е, което трябва да направите.
Сузи Орман
Обичам, обичам, обичам, че искаш да използваш дебитната си карта. Но за да поддържате кредитния си рейтинг солиден, все пак трябва да запазите няколко кредитни карти и да ги използвате поне веднъж на няколко месеца.
Сузи Орман
Ако братята Райт не бяха заложили живота си на карта, днес нямаше да летим по света. Така че имаме нужда от пионери.
Феликс Баумгартнер
Емоционалната ни карта е заложена главно във връзка с най-ранния ни възпитание през първите няколко години от живота.
Филипа Пери
Влюбваш се в някого, който се вписва в това, което наричам твоята "любовна карта", несъзнателен списък от черти, които изграждаш в детството си, докато растеш. И също така мисля, че гравитираш към определени хора, всъщност с донякъде допълващи се мозъчни системи.
Хелън Фишер
Битката е в ход и нищо по-малко от душата на Америка е заложена на карта.
Артър К. Брукс
Всичко, което правим в дигиталната сфера - от сърфиране в мрежата до изпращане на имейл до извършване на транзакция с кредитна карта до, да, осъществяване на телефонно обаждане - създава пътека за данни. И ако тази следа съществува, има вероятност някой да я използва - или ще бъде достатъчно скоро.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че Гугъл е раздал почти всичко, което може да предложи - от търсене и карти до имейл и приложения - това винаги е било част от по-големия му модел на приходи: стотинките на място, което получава за засяването на цялата вселена на Гугъл за търсене и услуги с все по-целенасочена реклама.
Дъглас Рушкоф
Уеб сайтовете имат дизайн който е предназначен да попречи на младите хора да използват клавиатурата, с изключение на въвеждането на информация за кредитната карта на техните родители.
Дъглас Рушкоф
Намирам за грешка на актрисите да правят операция на лицето си, тъй като твоето лице това е картата на твоята душа!
Жюлиет Бинош
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща