Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Карта"
Гугъл не е реална компания. Това е къща от карти.
Стив Балмър
При секса е като при картите. Ако нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка.
Уди Алън
Животът беше много по-прост, когато това, което почитахме, бяха баща и майка, а не всички основни кредитни карти.
Робърт Орбън
Парите са кредитните карти на бедните.
Маршал Маклуън
Любовта е едно тесте от карти, в която всеки мами: мъжете да спечелят... жените не трябва да губят...
Алфред Хичкок
Любовта е игра на карти, в които блъфират и двете страни: едната за да спечели, а не другата за да изгуби.
Анри Рение
Когато цялото е заложено на карта, няма друго престъпление освен това да отхвърлиш цялото или да не го защитиш. ... Тези, които се идентифицират с цялото, които са поставени като лидери и защитници на цялото, могат да грешат, но не могат да грешат, те не са виновни. Те могат отново да станат виновни, когато тази идентификация вече не е валидна, когато ги няма.
Херберт Маркузе
Считам, че да отидеш на изпит, подготвяйки се за него, е все едно, че играеш с маркирани карти.
Николай Гумильов
Сега видяхме, че няма частици от доказателства за египетския произход на картите Таро.
А. Е. Уейт
Само проклетите богове глупаци умират за линии, начертани на карти.
Скот Линч
Важно е не това което става в твоя живот, а как използваш падналите ти се карти.
Хелън Филдинг
В средата на всяка пиянска нощ има момент, в който индианецът осъзнава, че не може да се върне към традицията и че няма карта, която да го води към бъдещето.
Шърман Алекси
Който иска да узнае мен като художник, трябва внимателно да изучава картите ми и да се опитва да познае по тях, какъв съм и какво съм искал.
Густав Климт
Раздадоха ви няколко скапани карти. Но вие сте този, който трябва да реши как да ги играе.
Дайан Чембърлейн
Ако картите са подредени срещу вас, разбъркайте отново тестето.
Джон Д. Макдоналд
Отношението на жените към мъжете се е променило но мъжете, ако говорим за отношенията им към жените, не са променили картите си от времето на Адам.
Дороти Дикс
Доста често се случва да чуете висши служители във Вашингтон и другаде да говорят за промяна на картата на Близкия изток, сякаш древните общества и безбройните народи могат да се разклатят като толкова много фъстъци в буркан.
Едуард Саид
Аз не знам, за какво толкова харчат жените пари: защото те не пият, не играят карти и не издържат жени.
Ерол Флин
Израел трябва да бъде изтрит от картата на света.
Махмуд Ахмадинежад
Голям социален успех е едно красиво момиче да си изиграе картите така, сякаш е най-обикновена.
Франсис Скот Фицджералд
Животът не е въпрос на добри карти, а как да изиграеш лоша ръка добре.
Робърт Луис Стивънсън
Когато дълговете не се плащат, защото не могат да бъдат платени, е по-добре да не се говори за тях, а картите да бъдат разбъркани отново.
Камило Хосе Села
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща