Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страница" - страница 6
Може да съм в момент, в който не искам да следвам жанрова конвенция, но трябва да създам няколко страници. Това е трудна работа. И това изисква да научите определени умения.
Чарли Хюстън
Моите очертания [история] обикновено са дълги около 5-6 страници. По същество си разказвам историята накратко. Опитвам се да дам ясно да се разбере кои са главните герои, какво искат и какви препятствия срещат.
Чеви Стивънс
Светът е книга и тези, които си стоят вкъщи, четат само една страница.
Шон Кови
Когато почувствате, че сте стигнали до края и не можете да направите една крачка по-нататък, когато животът сякаш е изцеден от всякаква цел: Каква прекрасна възможност да започнете отначало, да обърнете нова страница.
Айлийн Кади
Това е чудесно време за "партизанския маркетолог". Дните, когато преди трябваше да купувате скъпо телевизионно време и реклама на жълти страници, за да започнете, изчезнаха.
Дейв Рамзи
Всички ние сме том на рафт на библиотека, история за себе си, никога не е описана с една дума или дори много точно с хиляди. Човек никога не е толкова тих или необуздан, колкото изглежда, или толкова лош или добър, толкова уязвим или толкова силен, толкова сладък или като феестичен; ние сме дебелослоени, страница върху лъжа, зад прости корици. И любовта - не е самата книга, а подвързването. Може да ни разкъса или да ни задържи.
Деб Калети
Най-добрият съвет за писане е просто да пишете; да седне и да пише, да започне да се прави и да не се плашите от празната страница.
Дейвид Алмънд
Имаме се помежду си и историите ни се извиват и смесват като усукващите се течения на река. Ние се държим здраво, докато се въртим и залитаме през живота си. Има моменти на голяма радост и магия. Най-поразителните неща могат да чакат, докато всеки ден изгрее, когато всяка страница се обърне.
Дейвид Алмънд
Неотворена книга не променя мастилото на нейните страници.
Дж. Р. Уорд
При всеки човек има своя съдба. Моята съдба е в това, да продължавам да вписвам нови страници в книгата на историята на националният отбор на Италия и Ювентус.
Джанлуиджи Буфон
Еднорогът не е за страница номер двадесет и седем. Той е за вечността.
Джаспър Форд
Моят идеал е книга, която е перфектна на всяка страница, която ви дава огромна естетическа радост на всяка страница. Предполагам, че се опитвам да напиша такава книга.
Джеймс Солтър
Написаните страници са нещо, към което може да се върне, да се възстанови и когато са чудесни, никога не губят своята сила.
Джеймс Солтър
Опитвам се гласът в главата ми да излезе на страницата. Опитвам се да го направя много по-разговорен от друго писане. Говоря всичко, така че ако нещо звучи правилно, го пиша. Това е повече за звука и ритъма на речта, отколкото за писмения език.
Джеймс Фрей
Казано по-просто, ако интерфейсът е лошо проектиран, няма да видя данните, които съм търсил, дори ако е точно там на страницата.
Джефри Зелдман
В един момент бях в блогове невероятно, в края на 90-те; и получавах милиони страници, защото бях един от хората, пишещи за уеб дизайн и винаги пишех за уеб дизайн.
Джефри Зелдман
Всички ние трябва да бъдем състрадателни и да знаем, че това е игра за всички нас, за да спечелим, трябва да сме на една и съща страница и да повишим нивото си на информираност за това, което е възможно, и осъзнаването на това колко мощни сме и колко добри се нуждаем да бъдем един към друг.
Джон Асараф
Всеки момент има безкраен потенциал. Всеки нов момент съдържа за вас възможности, които въобще не можете да си представите. Всеки ден е празна страница, която можете да попълните с най-красивите рисунки.
Джон Паркин
Процесът на отхвърляне не е забавен. Това е червената писалка на страницата, изхвърлената скица, понякога е единственият път напред.
Джона Лерър
А вкъщи, седнала на стол с подложка за крака, тя прелистваше страниците, отровена от главозамайващите изпарения на фантазията.
Джулия Стюарт
Понякога има разграничение между това, което работи на страницата, и това, което работи с визуално разказване на истории.
Дънкан Джоунс
Сложните читатели разбират, че писателите преодоляват гнева си, конфликтите, безкрайната си скръб и подвижния списък със загуби чрез своите истории. Колкото и да е злобен или дяволски, това е само история. Че тъмнината в душата е оформена като тип и лежи там, мрачна и инертна, черна на страницата и активна, опасна, само в съзнанието на читателя. Всъщност, безобидно. Не съм безобиден.
Ейми Блум
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
Следваща