Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страница" - страница 3
Никой не започва да чете книга от 50-та страница. За да прочетем един абзац трябва да започнем да разсъждаваме за авторовия замисъл.
Хадън Робинсън
Тя винаги носеше книга, в случай че трябва да прочете няколко страници, за да избегне нежелания разговор.
Чарлз Фрейзър
Но как да разберете дали краят е наистина добър за героите, освен ако не сте пътували с тях през всяка страница?
Шанън Хейл
Книгата миришеше на прах и старо, но носеше и сладък привкус, намек за нещо привлекателно. Тя отвори първата страница и започна да чете, произнасяйки думите с почтителен шепот.
Шанън Хейл
Снегът беше твърде лек, за да остане, земята беше твърде топла, за да го задържи. И странният пролетен сняг падна само в онзи златен миг на зазоряване, обръщането на страницата между нощта и деня.
Шанън Хейл
Пиша нехудожествена литература в този стил на трилър. Имам всички факти; Изследвам го. Имам хиляди страници съдебни документи... Опитвам се да вляза в моите истории.
Бен Мезрич
Все още е невероятно трудно. Не просто да усъвършенствам занаята си, но да ритам врати, да публикувам работата си. В началото можех да тапицирам къщата си с всички изпратени от мен писма за отказ. Вложих хиляди часове и страници в четири романа, които никога не видяха бял свят.
Бенджамин Пърси
Когато пиша заглавна страница, я държа и гледам и си мисля, че имам нужда от четири хиляди изречения, за да се справя с това, и ще имам книга.
Бетси Байърс
Мисля, че когато рисувам, виждам какво се случва на страницата почти сякаш се разгръща като филм в главата ми.
Брайън Селзник
Непрочетената книга не прави нищо на никого. Историите се случват в съзнанието на читателя, а не сред символите, отпечатани на страница.
Брандън Мъл
Той обичаше да чете с тишината и златистия цвят на уискито като негови спътници. Харесваше храна, хора, разговори, но четенето беше неизчерпаемо удоволствие. Каквито бяха радостите от музиката за другите, думите на страница бяха за него.
Джеймс Солтър
Животът преминава в страници, ако преминава в нещо.
Джеймс Солтър
Когато романът има 200 000 думи, тогава е възможно читателят да изпита 200 000 удоволствия и да се върне към първата страница на книгата и да ги изживее отново, може би по-интензивно.
Джейн Смайли
Винаги мога да пиша. Понякога, за да съм честна, това, което пиша, е глупост, но това са думи на страницата и следователно е нещо, с което да се работи.
Джералдин Брукс
Той кимна и се сви над хартията си, пишейки бързо. Докато думите му се оформяха на бялата страница, тя трябваше да го наблюдава... и осъзна, че никога не е искала той да си отиде. Тя го искаше завинаги тук до себе си.
Дж. Р. Уорд
Очевидно обичам да пиша истории, които прелистват страници. Но винаги се опитвам много, много да бъда максимално достоверен от фактическа гледна точка.
Джон Ронсън
Голямата книга на природата е отворена за всички, а в тази велика книга досега... само първите страници са били прочетени.
Дмитрий Иванович Писарев
За Гугъл проблемът с това, че е безплатен, изобилен и по-скоро безкраен набор от услуги е, че е трудно да се създаде голям шум за всичко. Има толкова много основни опции за софтуерни услуги в менюто "още" на страницата в Gmail, че те трябваше да отидат и да добавят краен елемент, наречен "още повече".
Дъглас Рушкоф
Щом отворихте устата си и изрекохте думата жена, бяхте бити с аргумента, че издавате класовата борба. Има много трогателни писания, в които феминистките първо пишат страници за своята класова позиция, преди да стигнат до действителния им проблем. Това, което тогава беше известно като класова война, днес се нарича антирасизъм. Заплахата от обвинение в расизъм роди фалшива толерантност.
Алис Шварцер
Много хора не обичат да харчат пари за дневник, защото се страхуват да го развалят, което е разбираемо. Купувам красиво изработени дневници с кожена подвързия, защото изгубих страха си от празната страница.
Кери Смит
И загадъчната усмивка струва десет страници диалог.
Кони Брокуей
Трябва най-накрая да обърнем офшорната страница в историята на страната ни. Надявам се, че след събитията в Кипър нашият бизнес е разбрал, че там може да бъде откъснат като клечка.
Владимир Путин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
Следваща