Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страница" - страница 2
Великолепната снимка - е вещ сама по себе си, а не компромис по пътя към печатна страница.
Ървинг Пен
Това е дълга книга, не само на страници.
Джон Ролс
Децата не могат да не създават: те трябва да поставят ума си на страницата, искат да рисуват, да извайват, да пишат кратки истории.
Джона Лерър
Не искам да правя типа писане, където рецитирам биография, родителство и образование. Искам да стана от думите на страницата и да направя нещо, да нараня някого.
Дон ДеЛило
Човек е като роман - до последната страница не знаеш, как ще завърши. Иначе не си струва да се чете.
Евгений Замятин
Идеята на всеки за страхотна книга е различна, разбира се. За мен това е този, който кара челюстта ми да пада на всяка страница, написаното е толкова оригинално.
Карл Хайасън
Животът е книга, и пред мен чакат хиляди страници, които аз още не съм прочела.
Касандра Клеър
Исках да изтегля книга, да я отворя правилно и да поглъщам страница след страница.
Лори Халсе Андерсен
Това, което ме учудва, е, че повечето дни се чувстват безполезни. Изглежда не постигам нищо - само няколко страници, повечето от които не изглеждат много добри. И все пак, когато обединя всички тези пропилени дни, някак си завършвам с книга, с която много се гордея.
Луис Сакър
Срам ме е да си призная, но аз чета само спортни страници.
Джак Никълсън
Когато пиша, се опитвам доколкото е възможно да забравя, че изобщо го пиша. Разказвам го на страницата, сякаш го разказвам само на един човек, моя най-добър приятел.
Майкъл Морпурго
Всеки сто години средствата за масова информация претърпяват изменения. Днес е настанало време на тотален обмен на информация между конкретни хора. В това се и състоят бъдещите интернет реклами: нищо не сработва по-добре, от препоръчаното от твой приятел, което ти можеш да видиш на неговата страница.
Марк Зукърбърг
Как да започна да пиша книга? Седя там, измислям начална линия и след това вървя малко по малко. Ще се чудя, добре, какво предстои? И това продължава до самия край. Вече повече от дузина години имам повтарящ се сън, в който чета книга и страниците са празни, но докато чета, думите започват да съществуват толкова бързо, колкото очите ми могат да се движат. Странно, странно нещо.
Ник Тошес
И когато пиша, така или иначе пиша много. Може да напиша страници и страници от разговори между герои, които не попадат непременно в книгата или в историята, върху която работя, защото те са просто моя начин да опозная героите.
Нортън Джъстър
Моята работа като автор е да разкажа историята по най-добрия възможен начин, да я прокарам безпроблемно и да накарам читателя да продължава да обръща страницата.
Патрик Карман
Двете неща, на които най-много ми харесва при писането, са първата страница на книга и последната. Това, което е между тях, е много упорита работа.
Рейчъл Гибсън
За да бъдем ясни, аз се тревожа за въздействието на интернет, колкото всеки друг. Притеснявам се от съкращаването на обхвата на вниманието, физическата цена на заседналия "сърфинг" и възможността за по-груб дискурс, тъй като милиони уеб страници се надпреварват за внимание, като се обръщат към нашите основни инстинкти.
Андрю Уейл
...години вместили себе си неистов танц от събития, където страница 398 нищо не помни за страница 395, и реалноста на 2-3 годишна давност изглежда по-скоро нелепа, отколкото драматична...
Сеес Нотебоом
Повторенията са абсолютните смазващи душата убийци на страницата с комикси.
Стефан Пастис
Свикнал съм да адаптирам романите си за игрален филм - може да бъде предизвикателство да изрежеш и компресираш три или четиристотин страници в два часа драматично действие.
Том Перота
Повечето хора не четат редакционни страници. Мисля, че трябва да съм бил на 40, преди дори да погледна редакционна страница.
Том Улф
Не чета книги редовно, защото винаги ги пиша. Написал съм 30 книги, хиляди страници.
Феран Адриа
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща