Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Идиот" - страница 6
Няма такъв идиот,... на който народа не би повярвал.
Юлия Латинина
Никога не обръщам внимание на това, което казват за мен хората. Футболът е тази сфера, в която всичко е завързано около резултата. Така, отличният човек днес утре ще стане идиот, защото неговият отбор е загубил.
Юрген Клоп
Идиотите се стараят да се намесват, но аз никога не правя преработки, ако самият аз не съм съгласен с тях.
Бари Левинсън
Идиотът, който беше проектирал лентата за самопроверка, беше идиот.
Бенджамин Уолъс
Ти си такъв идиот, че даже не е смешно.
Брет Ийстън Елис
Хубавите момчета често са идиоти...
Виктория Платова
Аз съм идиот, спечелил Нобеловата награда за литература.
Дарио Фо
Баща ми каза, че любовта от пръв поглед трябва да те изпрати да бягаш, ако знаеш какво е добро за теб. Това са вашите тъмни парчета, които имат незабавно разпознаване с техните тъмни парчета, казва той. Идиот си, ако мислиш, че означава, че си срещнал половинката си. Така че бях идиот.
Деб Калети
Изненадващо, но всички се държим с полицията, сякаш са пълни идиоти.
Джак Фини
В нейно присъствие той изглеждаше пълен идиот.
Джеймс Дашнър
- Какво стана? - пита тя. - Момчета. Идиоти. Хора.
Дженифър Нивън
Мисля, че имам някакво емоционално нарушение, при което човек в повечето случаи се чувства неуместно. Наричам това синдром на емоционалният идиот.
Джеси Андрюс
Нужна е смелост, за да изглеждаш като идиот и да паднеш и да се провалиш, но това е необходимо, за да се научиш да успееш, така че трябва да имаш желание да тренираш или да репетираш, за да работиш с рисковия си мускул.
Джон Асараф
Светът е пълен с идиоти, самодиви и задници, главно в Ирландия. В Ирландия човек не може да постигне нищо, ако не е малко луд. Това е свята истина. Просто не може да бъде иначе.
Джоузеф О'Конър
Нанси знае как да ти каже така, че да се почувстваш като пълен идиот.
Джуди Блум
Чудех се дали тогава мъжете бяха различни или жените просто бяха по-търпеливи с тях, когато се държаха като идиоти.
Джули Киблър
Нашата дума "идиот" идва от гръцкото име за човека, който не е участвал в обществените дела.
Едит Хамилтън
Няма по-добър начин да създаваш идиоти от алкохола при продължителната му употреба.
Емил Крепелин
Тези, които живеят с идиоти и бандити, са принудени да се държат като бандити и идиоти. Ако живеете с вълци, виете като вълк.
Йодьон фон Хорват
Никога не живейте по правилата на идиотите. В противен случай ще трябва да се слезете до тяхното ниво.
Катарина Бивалд
Знам какво означава думата стрес, но не знам точно как се чувства. Не мисля, че го имам. Просто продължавам, заобиколен от селски идиоти.
Катрин Гилдинър
Изгодата на моето положение - каза тя, - се състои в това, че аз мога да бъда едновременно жена, и блестящ хирург. А те винаги ще бъдат само идиоти.
Катрин Уеб
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
Следваща