Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Идиот" - страница 5
Ангелите пазители ръководят стъпките на идиотите.
Нанси Фармър
След 50 години телевизия няма друго заключение, което извънземните биха могли да направят, но че повечето хора са невротични, жадни за смърт, дисфункционални идиоти.
Нийл Деграс Тайсън
Пияници, идиоти, светци - всичко това по същество са явления от една и съща природа.
Никола Матийо
Човек с голям ум, а идиот.
Петер Кристен Асбьорнсен
Нека оставим заключенията на идиотите.
Пио Бароха
- Идиот! - извика магьосникът - Всеки глупак може да измисли гатанка, която няма решение! И тук губя ден след ден цяла седмица...
Робърт Ъруин
Приемете, че вашият мироглед не се понася от обществото. Нещо повече: Не приемайте, че онези, които мислят различно, са идиоти. Преди да не им се доверите, поставете под въпрос собствените си предположения.
Ролф Добели
Човек, който е абсолютно уверен в себе си е просто идиот.
София Вергара
Момчета превръщат момичетата в такива идиоти.
Стефъни Пъркинс
Всяка възможна вселена може да се обясни като работа на някакъв вид дизайнер. Дори вселена, която е напълно хаотична... би могло да се предполага, че е проектирана от идиот.
Стивън Уайнбърг
Но най-важният урок, с който можете да си тръгнете, е, че идиотите, които ви заобикалят, всъщност изобщо не са идиоти. Вместо това те са личности, достойни за уважение, разбиране и ценени.
Томас Ериксон
Рядко се тревожа, ако ме вземат за идиот, но не и в тези случаи, когато трябва да намеря жената, която ми липсва най-много.
Тонино Бенакиста
Мъжът може да спаси държавата от смъртта, да управлява света и да придобие безсмъртна слава със своята мъдрост, но в очите на жена си той остава безмозъчен идиот.
Торнтън Уайлдър
Не, по дяволите, аз съм просто световен шампион сред идиотите!
Улф Старк
Често обиждам хора, непреднамерено. И до сега не разбра - понеже те са такива идиоти, или понеже аз съм толкова лош.
Фарис Бадван
Светът наоколо е отвратителен, хората са идиоти. Но някои от тях не могат да бъдат сломени. И това си струва да се разкаже.
Фред Саберхаген
Вселената е глупава и хората са идиоти, неспособни да се споразумеят помежду си дори пред сериозна обща опасност.
Фред Саберхаген
Не бъдете приятели с идиоти.
Ар Джей Паласио
На никого не му пука, ако си идиот, стига да си полезен.
Мира Грант
Сега съм Бог, но утре, когато отново трябва да ме спреш да играя с мъртви неща, веднага ще се върнеш да ме наречеш идиот, нали?
Мира Грант
Има лудост и от двете страни на дебата, когато спориш с идиот.
Ърни Зелински
Не, в мен няма нищо забавно. А ако за някого изглеждам забавен е заради моят външен вид. Така изглеждам аз - идиотски идиот.
Арън Пол
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
Следваща