Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Идиот" - страница 4
Обществото по-лесно приема идиотките, отколкото идиотите.
Маргарет Атууд
Този, който казва: "Русия е за руснаците" – знаете ли, трудно е да се устои да се даде характеристика на тези хора – това са или нечестни хора, които не разбират какво говорят, и тогава са просто идиоти, или провокатори, защото Русия е многонационална страна.
Владимир Путин
Говорят, че на лъжата краката са къси. Идиоти! Тя има крила!
Амос Оз
За много актьори най-големият ни страх е, че ще започнем да говорим за неща, които не разбираме напълно и звучат като идиоти.
Мат Деймън
Поставяй рекорд само за да победиш някого, ако ли не - ти си просто самовлюбен идиот.
Михаел Шумахер
Може да съм идиот, но затова пък не съм толкова глупав.
Уинстън Грум
Жена, маймуна и идиот - новата надежда за американската космонавтика.
Уинстън Грум
Ние сме обкръжени от идиоти, мошеници и страховити дами без кучета. Беда!
Фаина Раневска
По-лесно се живее с гений, отколкото с идиот.
Федерико Фелини
Слушал съм, че в Америка лудите са норма на живот, идиотите са свободни да обикалят по улиците.
Арто Паасилина
Не бъди по-голям идиот, отколкото Бог те е създал...
Ъруин Шоу
Борбата вече не е между класовете или между богати и бедни, а между идиотите и екосъзнатите.
Вивиан Уестууд
Идиот се явява този човек, който от всичко е доволен. Адекватния човек, разполагащ с нормална памет не може от всичко да е доволен.
Владимир Путин
Не правете разпространените грешки - не се отнасяте към вашите клиенти като завършени идиоти.
Дейвид Огилви
Само идиотите могат да се считат за експерти в любовта. Да даваш съвети на тази тема е просто смешно.
Итън Хоук
Забелязвал ли си някога, че всеки, който пие по-бавно от тебе е идиот, а всеки, който пие по-бързо от тебе, маниак?
Ан Ландърс
Клиничните идиоти се раждат. Политическите - се изграждат.
Валентин Домил
Като си помислиш колко умни стоят с протегната ръка, и се чувстваш като идиот.
Валентин Домил
Зад всеки идиот има по една велика жена.
Джон Ленън
Просто искам да бъда щастлив идиот. Това е, точка.
Майкъл Патън
Повечето журналисти са идиоти.
Майло Янопулос
Това, което много хора правят и одобряват, не може да бъде погрешно: такава е логиката, наистина, това е логиката на идиотизма, която обявява всеки, който не е съгласен, за идиот.
Маркус Вернер
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
Следваща