Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Идиот" - страница 3
Дори мозъкът, този най-деликатен и сложен от всички известни органи, не е просто много неврони, събрани заедно. Докато геният трябва да има повече от сивото вещество, отколкото врабчето, идиотът може да има точно толкова, колкото геният. Разликата между тях трябва да се обясни от гледна точка на това как са организирани тези вещества.
Ервин Ласло
Винаги съм мразел тълпите. Харесвам пустини, затвори и манастири. Открих също, че има по-малко идиоти на 3000 метра надморска височина, отколкото долу.
Жан Жионо
Да, знам, че изглеждам като осран идиот. Но аз имам един крак по-къс от другия, и на мен неотдавна ми казаха, че ако аз ги подравня ме чакат големи проблеми в живота.
Иги Поп
Повече от всичко на света ми се иска да стана безотговорен идиот, каквито се явяват много от моите приятели. Но когато мисля за последствията от такова поведение, разбира че едва ли мога да си го позволя.
Леонардо ди Каприо
Всичко, което е създала т.нар. себеизява, е поколение от идиоти, увлечени по всякакви боклуци.
Вивиан Уестууд
През живота си никога не съм гласувал. Винаги съм осъзнавал, че идиотите винаги са мнозинство и е сигурно, че ще спечелят.
Луи-Фердинан Селин
Не знаех, че има толкова много идиоти по света, докато не започнах да използвам интернет.
Станислав Лем
Идиотът е убеден, че всички, освен него са идиоти.
Рюноске Акутагава
Тук има милиони, които трябва да се грабнат и единствената ви конкуренция са идиоти. Не позволявайте да се разбере това.
Херман Манкевич
Само един идиот можеше да повярва, че научната истина се нуждае от мъченичество.
Давид Хилберт
Потребител" - дума, която се използва от компютърните професионалисти вместо думата "идиот.
Дейв Бари
Нужно е да бъдеш пълен идиот, че да напишеш пиян в социалната мрежа някое глупаво съобщение. На утрото се събуждаш и разбираш, че с кариерата ти е свършено.
Джордж Клуни
Всяка седмица републиканците са развълнувани от нов кандидат, защото този, който им хареса миналата седмица, се оказа идиот.
Анди Боровиц
Изведнъж осъзнах, хей, аз не съм мързелив идиот, аз съм безделник! Това е нещо, към което да се стремите, това е част от творческия процес! Това е фантастично!
Том Ходжкинсън
Не се страхувам да изглеждам като идиот.
Антъни Бурдейн
По-добрите от нас се развиват по-късно. В училище аз бях идиот.
Антъни Хопкинс
Много е тъжно, всичко е много тъжно - ние живеем целия си живот като идиоти и накрая умираме.
Чарлз Буковски
Блажени са идиотите, защото те са най-щастливите хора на земята.
Бари Хюгарт
Винаги, когато се събудя, аз ставам. Не лежа там като идиот. Ставам, тичам нагоре по хълм, правя малко упражнения и имам известно време с мислите си.
Джейсън Момоа
Едната мотивация не е достатъчна: ако у вас има идиот и вие сте го мотивирали, то в резултат на това вие получавате мотивиран идиот.
Джим Рон
Мислех, че християните са ходещи идиоти.
Джош Макдауел
Колкото повече попадаме под силата на идиотите и губим контрол над съдбите си, толкова повече се нуждаем от истории, които можем да разказваме един на друг.
Алън Рикман
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
Следваща