Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Идиот"
Първият, който е сравнил бузите на младо момиче с роза, вероятно е бил поет, първият повторил, вероятно е бил идиот.
Салвадор Дали
Забелязали ли сте, че всеки, който кара по-бавно от вас, е идиот, а всеки, който кара по-бързо от вас е ненормалник?
Джордж Карлин
Той беше мечтател, мислител, умозрителен философ... или както би се изразила жена му, идиот.
Дъглас Адамс
Никога не съм казвал, че всички актьори са идиоти. Аз казвам, че с актьорите следва да се обръщаме както с идиоти.
Алфред Хичкок
Ако спориш с идиот, постарай се да се увериш, че и той не прави същото.
Огдън Наш
Ако човек е доволен от всичко, значи е пълен идиот. Здравият човек, в нормална памет, не винаги може да подреди всичко.
Владимир Путин
Нищо не е по-унизително от това да видиш идиоти да успяват в начинания, в които ние сме се провалили.
Гюстав Флобер
Идиотките не са толкова идиоти, колкото изглежда, идиотите са съвсем друг въпрос.
Марсел Ашар
Ти си идеалист и те съжалявам, също както селския идиот.
Стенли Кубрик
Той може да изглежда като идиот и да говори като идиот, но не позволявайте това да ви заблуди. Той наистина е идиот.
Граучо Маркс
Обикновено, има страхотна жена зад всеки идиот.
Джон Ленън
Всяка депресия трябва да посрещаме с усмивка! Депресията ще помисли, че сте идиот и ще избяга!
Робърт Де Ниро
Това е почти интелектуална традиция да се обръща внимание на лудите. В моя случай онези, които най-много уважавам, са идиотите.
Анри Мишо
Почти всеки се ражда гений, а умира идиот.
Чарлз Буковски
Организация, която третира своите програмисти като идиоти, скоро ще има програмисти, които желаят и могат да действат само като идиоти.
Бярне Строуструп
Вермутът винаги ме прави брилянтен, освен ако не ме прави идиот.
Е. Ф. Бенсън
Компютърът е идиот.
Питър Дракър
Освободете идиотите и клоните от живота си. Цирка трябва да гастролира.
Фаина Раневска
Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения.
Бъртранд Ръсел
Америка - това са двеста милиона идиоти, ръководени от един милион специални агента.
Пабло Ескобар
Аз, не мисля, че никой е непрекъснато щастлив, ъ-ъ, освен идиотите, нали знаете. Знаете ли, трябва да имате моменти на депресия.
Руб Голдбърг
Живота прилича на газова бутилка. Ти можеш да прибавиш огън и да го извадиш. Ти даже можеш да я изключиш въобще. Но ако направиш така то ти си идиот.
Тайгър Уудс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща