Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обучение" - страница 7
Обучението за терапевт ви учи да замълчите и да слушате и това със сигурност е полезно като писател.
Ейми Блум
Дръжте устата си затворена и вижте какво се случва около вас. Не довършвайте изреченията на хората вместо тях. Не само чуйте какво казват, но и как се държат, докато го казват. Това беше страхотно обучение за писане.
Ейми Блум
Има три вида насилие: едно, чрез нашите дела; две, чрез нашите думи; и три, чрез нашите мисли. ... Коренът на всяко насилие е в света на мислите и затова обучението на ума е толкова важно.
Екнатх Еасваран
Цялата ни съдебна система в Либерия се разпадна заради много години беззаконие, недисциплина и военни действия. Нуждаем се от повече обучение, за да получим по-квалифицирани съдии. Нуждаем се от инфраструктурни реформи. Всички наши закони трябва да бъдат преразгледани от комисия за законова реформа.
Елен Джонсън Сърлиф
Връщането в училище е като връщане назад във времето. Незабавно, за добро или за лошо, трябва да се откажете от малко парче от вашата автономия, за да станете част от групата. И всяка група, разбира се, има своите йерархии и правила - изговорени и неизказани. Това е като да се научиш да живееш отново в семейство - което, разбира се, е мястото, където започва цялото обучение.
Алис Стейнбах
Въобще не трябва много розово да си представяте перспективата за обучението в живопис. Жив пример за това съм аз. Колко усилия, труд, скръб, когато изляза на пътя.
Исак Левитан
За да развие резонанс и съпричастност във всички разновидности, детето се нуждае. както вече беше споменато, лично преживяване на съпричастност, преживяно от него. Придобиването на такъв опит започва в момента на раждането. И от този момент нататък способността за резониране, както всички останали способности, изисква обучение и овладяване.
Йоахим Бауер
За мен вестникарският бизнес беше начин да науча за живота и как работят нещата в реалния свят и как хората говорят. Научаваш се на всички умения - научаваш се да слушаш, научаваш се да си водиш бележки - всичко, което използваш по-късно като писател, беше ценно обучение в света на вестниците. Но винаги съм искал да пиша романи.
Карл Хайасън
Соколите не се считат за общителни същества, но това не означава, че те не са податливи на обучение.
Катрин Ласки
Колкото по-дълго беше тук, толкова повече се чувстваше като змия, която маха кожата си, сякаш нещо стегнато и стягащо пада от нея. В продължение на девет години тя се беше фокусирала върху обучението си и своите цели за бъдещето, а сега, когато бъдещето й беше върху нея, тя искаше само да потъне в уюта на миналото.
Кели Естес
Формулата на финансовата свобода е проста, но това не означава, че е лесна. Тя изисква време и обучение.
Ким Кийосаки
Когато днес говорим за домашно обучение, ние сме изумени от това колко хора са съгласни, че не са научили много в училище, че училището учи децата да издържат теста и да продължат напред, вместо да изследват, разследват и питат...
Линда Добсън
Всеки прави грешки, това е част от кривата на човешкото обучение, стига да се учиш от тях.
Лусинда Едмъндс
Обучението продължава само известно време, завършва веднага щом се постигне желаната цел; човешкото образование е безкрайно и престава само със смъртта му.
Люк Фери
Висшето образование в България се нуждае от повече инвестиции от страна на държавата и частния сектор и ограничаване на броя на обучаемите. Само по този начин ще се повиши качеството на обучение.
Антоанета Василева
Не обичам зоните на комфорт. След като никога не съм имала драматическо обучение, нямам и техника, така че продължавам да се уча. Обичам да съм поизлашена и винаги да трябва да започвам нещата от нулата.
Леа Седу
Няма бизнес, фирма или организация, които да са по-добри от хората, които работят в тях, които изпълняват директивите на мениджмънта. Това е просто – толкова просто, че лесно може да се забрави. Често пъти мениджърите мислят за бизнеса само като за продуктите, които произвеждат. Мислите, че сте в бизнеса с обувки? Помислете отново. Вие сте в бизнеса с хора – в бизнеса с наемане, обучение и управление на хората, които правят обувки. Обувките са вторичен продукт от бизнеса с хората. Продуктът са хората.
Алън Акселрод
Държавната политика следва да отразява потребностите от специалисти за определени приоритетни отрасли или сектори, важни за обществено-икономическото развитие на страната. Висшите училища, от своя страна, са призвани да следват потребностите на пазара и бързо да адаптират своя продукт (специалности, учебни планове, програми, форми на обучение) съобразно неговите изисквания.
Антоанета Василева
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
Следваща