Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Партньор" - страница 2
Ако дете, съпруг, партньор в живота или родител зависи от вас и вашите доходи, имате нужда от застраховка живот.
Сузи Орман
Точно като вас, и вашият партньор иска да бъде обичан такъв, какъвто е, въпреки недостатъците си. Постарайте се да им кажете, че са обичани, дори ако част от поведението им не е така. Работете за съвместни творчески решения.
Ариел Форд
Бях за първи път булка на 44. Никога дори не бях живяла с никого. И след като дълги години управлявах собствен бизнес, знаех как да бъда шеф - но нямах идея как да бъда добър партньор.
Ариел Форд
Целуването не е просто целуване. Това е основна точка на ескалация или деескалация в мощен процес на избор на партньор.
Хелън Фишер
Ревността може дори да е добра за любовта. Единият партньор може да се почувства тайно поласкан, когато другият леко ревнува. И да хванете някой да флиртува с любимия ви може да разпали похотта и романтиката, които възобновяват връзката.
Хелън Фишер
Не мога да си представя да се грижа повече за президента си, отколкото за собствения си партньор.
Хелън Фишер
Майките наистина не са създадени да отглеждат бебета не само сами, но само с партньор. В продължение на милиони години една жена е имала много повече от мъжа си, който да й помага в отглеждането на малките й... Цялата тази идея за "необходимо е село, за да се отгледа дете" е точно начинът, по който трябва да живеем.
Хелън Фишер
Любовта е вечна... само партньорите се променят.
Адел Паркс
Аз не съм лош родител и партньор, дори и да правя хиляди грешки.
Даян Лейн
Няма окончателно ръководство за това как да изберем подходящия партньор и дори да има, аз съм твърде тъп, за да го напиша.
Джъстин Халпърн
Ако работите за и в крайна сметка ръководите компания, разберете, че компаниите имат множество заинтересовани страни, включително служители, клиенти, бизнес партньори и общности, в които работят.
Дон Тапскот
Бракът функционира най-добре, когато и двамата партньори остават някак неомъжени.
Клаудия Кардинале
Ако тръгвате да се катерене с млади хора, ще бъдете много, много свикнали да виждате своя партньор за катерене като мъничка малка точка.
Крис Бонингтън
Коклото по-добър е моят партньори или противник, каквото и да мислите за това, толкова по-добра е моята игра.
Джеръми Айрънс
Била съм с един и същи партньор много дълго време, но пак поддържам нетрадиционно отношение. Не мисля, че хората имат нужда да се женят. Мисля, че много хора се нуждаят от това парче хартия, но не мисля, че всеки се нуждае от него, за да се чувства сигурен.
Ева Мендес
Намирането на добри партньори е ключ към успеха във всичко: в бизнеса, в брака, и особено – в инвестирането.
Робърт Кийосаки
Цяло поколение момчета и момичета бродят по света в търсене на Светият Граал – партньора на своите мечти... Но докато не осъзнаем разликата между романтична любов и истинската любов, нашите търсения са напразни. Търсим това, което не съществува.
Ума Търман
Красивите маже далеч не винаги се оказват непостоянни партньори. Те са много по-верни и надеждни от грозните.
Пиърс Броснан
Даже чувството за интелектуално превъзходство на партньора предизвикваше приятно виене на свят.
Ханя Янагихара
Когато ме избраха да оглавя германското правителство, имах късмета да намеря партньор в лицето на Франсоа Митеран.
Хелмут Кол
Къде е Германия сега и къде иска да отиде? Това е въпрос, задаван от нашите партньори и съюзници в чужбина. Трябва спешно да се върнем към старата си надеждност. Трябва да изясним на другите какво представляваме, накъде сме се запътили и че знаем къде принадлежим.
Хелмут Кол
Нищо няма да разкаже за вас по-добре от имената на вашите партньори.
Дейвид Огилви
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща