Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Партньор"
Омъжената двойка е подходяща един за друг, ако и двамата партньори обикновено усещат необходимостта от спор по едно и също време.
Жан Ростан
Когато вие правите нещата с цялата си душа и с всичко, което е благородно във вас, вие ще намерите вашият партньор.
Камий Писаро
На шахматът, както и в любовта е нужен партньор.
Стефан Цвайг
Никога не съм срещал партньор който е толкова общителен, като самотата.
Хенри Дейвид Торо
Вие никога няма да намерите по-добър спаринг партньор, от превратностите на съдбата.
Голда Меир
Ако сексът е строго личен въпрос, как можеш да се надяваш да намериш партньор за него?
Лили Томлин
Едно от нещата за страхотен екип е, че целият надвишава сумата на неговите партньори.
Трейси Хикман
Също така можем да успокоим нашите палестински партньори, че разбираме значението на териториалното съседство на Западния бряг за жизнеспособната палестинска държава.
Ариел Шарон
Тайната на добрия брак е да простиш на партньора си, че на първо място се жени за теб.
Саша Гитри
Бракът не е съществително; това е глагол. Това не е нещо, което получавате. Това е нещо, което правите. Това е начинът, по който обичате партньора си всеки ден.
Барбара де Анджелис
Прекалено много ли е да искаме жените да бъдат пощадени от ежедневната борба за свръхчовешка красота, за да я предлагат на ласките на нечовешки грозен партньор?
Джърмейн Гриър
Бракът е нещастен, освен ако не откриете подходящия човек, който е ваш духовен партньор и това ви отнема много.
Марвин Гей
При пойните птици обикновено пее мъжкият от видовете, а за някои видове, колкото по-голям е репертоарът, толкова по-вероятно е да привлече партньор.
Даниел Левитин
Тъй като бъдещето никога не се знае със сигурност, оценката на бъдещите ползи изисква формиране на очаквания. Тогава приемлива къща, партньор или работа е тази, която предлага очакван поток от бъдещи ползи, който има стойност над възможността да продължи да търси още по-добра алтернатива.
Дейл Мортенсен
Понякога танцувате с партньор, а понякога танцувате сами. Но важното е да продължите да танцувате.
Джак Канфийлд
Винаги с вълнение се събуждам сутрин, чудейки се какво ще ми подхвърли интуицията ми, като подаръци от морето. Работя с нея и разчитам на нея. Това е моят партньор.
Джонас Солк
Аз не съм самотник. Трябва да имам партньор в живота.
Дик Ван Дайк
Бракът не е ритуал или край. Това е дълъг, сложен, интимен танц заедно и нищо не е по-важно от собственото ви чувство за баланс и избора на партньор.
Ейми Блум
Едно от нещата, които откривам много в брачното консултиране, е съпругът или съпругата, които се опитват да утолят духовната си жажда от партньора си; Мисля, че това е наистина често срещана грешка, която правим.
Макс Лукадо
Най-големият подарък, който вие и вашият партньор можете да дадете на децата си, е примерът за интимна, здрава и любяща връзка.
Барбара де Анджелис
Това е мрачна любовна история. Много мрачна. И любовта като такава в нея не е толкова много. Само малка част. Приятелството, умението да бъдеш партньор, компаньон на своя възлюбен, секс, ревност, самота, невроза, безумие - до Ана Каренина така пълно в литературата не е създаван нито един женски образ.
Кийра Найтли
Добрият секс е като добрия бридж – ако нямаш добър партньор, по-добре да имаш добра ръка.
Мей Уест
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща