Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Медия" - страница 6
Следата на "тайната миграция" беше шок за мен. Знаех малко за трудностите, само откъслечни новини в медиите.
Хасан Бласим
Голяма част от образованието може и трябва да се провежда в училища и други официално определени обществени институции. Но светът отвъд училището е от решаващо значение за образованието и както традиционните, така и новите медии са по-важни от всякога.
Хауърд Гарднър
И тогава всички други медии ще го копират. В края на краищата днес никой не мисли със собствената си глава, всеки се ограничава да повтаря това, което вече е казано от някого.
Хуан Гомес Хурадо
По принцип бях роден, знаейки как небрежно да преследвам хората в социалните медии.
Беки Албъртали
...Иракската реалност е жестоко цензурирана и редактирана от американските медии, както не е било по време на виетнамската война.
Брайън Де Палма
Хубавото на социалните медии е, че те дават глас на всички. Лошото е... дават глас на всички.
Брайън Солис
Социалните медии са по-малко свързани с технологиите, а повече с антропологията, социологията и етнографията.
Брайън Солис
Социалните медии са много по-големи, отколкото им даваме кредит. Не става въпрос само за PR или просто за маркетинг.
Брайън Солис
Всички институции на съвременното общество се използват за измама на хората: медиите, културните институции, издателите на книги, университетите, училищата, политическите партии и др.
Валентин Катасонов
Той обясни, че елементите на поведението му пред медиите са необходимо зло: жизненоважно зъбно колело в психологическия механизъм, с който той печели футболни мачове.
Гийем Балаге
Много малко хора използват стационарни телефони за почти всичко. Така че, когато говорите за неща като онлайн чат и съобщения и имейли в социалните медии, това, за което наистина говорите, е пълната степен на човешка комуникация.
Глен Грийнуолд
Много хора слушат какво имам да кажа и се появявам много в медиите, така че влияя на много хора и следователно нося по-голяма отговорност, защото имам по-голяма платформа.
Грета Тунберг
Социалните медии могат да бъдат много ефективни при създаването на движения. В началото така за първи път привлякох внимание.
Грета Тунберг
За съжаление, често срещани до нещата, които са верни, са огромен брой неща, които не са - в уебсайтове, видеоклипове, книги и в социалните медии.
Даниел Левитин
Тъй като империята контролира медиите, можем да обърнем всякакви новини в полза на императора.
Даниел Уолъс
Социалните медии предизвикват пристрастяване именно защото ни дават нещо, което липсва в реалния свят: дава ни непосредственост, насоченост, чувство за яснота и стойност като личност.
Дейвид Амърленд
Мисля, че връзките се разпадат заради медиите.
Джей Зи
Като комуникационна среда социалните медии са критичен инструмент за експлоатация на терористичните групи.
Джеймс Коми
Използваме социалните медии като допълнение към общия ми обхват на медиите / пазара.
Джефри Гитомър
Бях влюбен в HTML и бях сигурен, че целият свят е на път да го научи, въвеждайки нова ера на "направи си сам" медии, свободно изразяване, мир и демокрация и човешки права по целия свят. Тази част не се получи толкова добре, въпреки че децата предпочитат YouTube пред телевизията, така че това е нещо.
Джефри Зелдман
Медиите винаги са били в качеството си на катализатор за нови тенденции.
Джон Колман
Най-хубавото в социалната медии беше как тя даде глас на безгласните хора.
Джон Ронсън
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
Следваща