Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кола" - страница 6
Входната врата обикновено е отключена и няма алармена система. Те не носят коланите си в колата; те не носят лосион за загар на слънце. Те са решили, че нищо не може да ги убие, освен самия Бог, и дори не вярват в него.
Дейвид Бениоф
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Книгите се износват и се влошават, както и тазобедрените стави, колите и репутацията.
Джаспър Форд
Знаех статистиката; Бих присъствал на лекции в полицията. Никога не се качвайте в колата. Никога, никога, никога. Ритайте, крещите, удряте, извивате се, плюете, нокти - правете каквото е необходимо, но не се качвайте в това превозно средство. Шансовете на една жена за оцеляване рязко спаднаха.
Джеймс Грипандо
Преди също си мислех, че съдбата шофира и бях просто пътник, а след това разбрах, че съдбата е кола и можете да я управлявате.
Джеймс Деларги
Като танк, следващ спортна кола през курс по слалом.
Джереми Робинсън
Хората са невероятно ефективни данни. Не е нужно да карате 1 милион мили, за да шофирате кола, но начинът, по който учим автомобил със автоматично управление е да го карате милион мили.
Джеф Безос
Отдавна отминаха дните, когато автомобилите разшириха възможностите и избора си за повечето американци. Сега, благодарение на непрекъснато нарастващите си изисквания за пространство, скорост и време, колата е променила нашия пейзаж и начин на живот около собствените си нужди. Това е инструмент на свободата, който ни пороби.
Джеф Спек
Можем да имаме такъв град, какъвто искаме. Можем да кажем на колата къде да отиде и колко бързо. Можем да бъдем място не само за шофиране, но и за пристигане.
Джеф Спек
Днешните роботи са много примитивни, способни да разберат само няколко прости инструкции като "отиди наляво", "отиди надясно" и "изгради кола".
Джон Слейдек
На моя първи урок по шофиране: Първо на първо: Колата има пет предавки. Каква е тази миризма? ... Добре, първото нещо преди първото нещо: Пърденето в кола, която не се движи, те прави задник.
Джъстин Халпърн
Моята страна основно изнася два продукта: крадени коли и меланхолия.
Александър Хемон
Има породи ловни кучета, които никога не са толкова щастливи, колкото когато се чуе пистолет. Но не и коли. Изглежда, че тази порода, работила толкова дълго време като другар на човека, е научила, че такива остри, дивашки звуци могат да означават нараняване.
Ерик Найт
Сградите ми не са особено скъпи. Това не е калаен навес. Ако искате тенекиена кола, плащате за това.
Заха Хадид
Карам стари коли, всичките ми дрехи от Патагония са на години и години, почти нямам нищо ново. Опитвам се да водя много прост живот. Не съм консуматор на нищо. И аз много предпочитам да спя на нечий под, отколкото в мотелска стая.
Ивон Шуинар
Улицата е безмълвна, няма коли, няма хора, слаб шум от движението, скърцане на гуми и спирачки се чуват отдалеч, но няма звук от удар. Пуша и се наслаждавам на спокойствието. Не си спомням кога за последно имаше такава тишина в главата ми.
Йонас Т. Бенгтсон
Уистинг кима. Градът бръмчеше от звук. През прозореца на колата се носеха силни миризми. Пикантни и вълнуващи аромати, смесени с парещи изпарения дизел, вонята на гниене, зеле и екскременти.
Йорн Лиер Хорст
Затворих очи. Представих си нашите неща разпръснати на моравата утре. Майка ми беше права, разбира се. Те бяха просто неща. Части от пластмаса и дърво и картон и стомана. Купове атоми. Знаех твърде добре, че в света има хора, които нямат игри за монополи или легла за състезателни коли. Имах покрив над главата си. Имах храна през повечето време. Имах дрехи и одеяла, куче и семейство.
Катрин Апългейт
Всичко се е променило. В момента, в който колата се плъзна по мокрия асфалт, целият ми живот се промени. Всичко виждам ясно, сякаш стоя отстрани. Не мога да продължа така.
Клеър Макинтош
Най-евтината кола, която всеки може да притежава, винаги е колата, която притежава в момента.
Лари Бъркет
Карам кола, докато се превърне в прах, след това измитам праха и се возя върху праха.
Лари Бъркет
Да говориш е все едно да играеш голф, караш кола или поддържате магазин: колкото повече се занимаваш, толкова по-добре ти се отдава и толкова повече доставя удоволствие.
Лари Кинг
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
Следваща