Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кола" - страница 3
Жените са като коли: всички искаме Ферари, понякога искаме пикап и завършват с комби.
Тим Алън
Но да отделете човек от колата му - това е нечовешко.
Тим Алън
Когато вървите, виждате неща, които пропускате в колата или във влака. Давате пространство на ума си за размисъл.
Том Ходжкинсън
Можете да се качите в много елегантна кола и да знаете всичко за двигателя, но когато шофирате в тази кола, усещате този прилив. По същия начин мисля, че колкото повече знаете за любовта, толкова повече можете да й се насладите. И това, че знаете за вашия тип личност, кой сте и с какъв човек си имате работа, ви дава страхотна опора.
Хелън Фишер
Всеки път, когато вземете влак, влезте в колата си, влезте в търговския център, отидете на летището - всеки път може да се случи нещо. Така работи тероризмът.
Аян Хирси Али
Катастрофите стават защото, това че днешните шофьори карат по вчерашни пътища на утрешни коли с другиденшна скорост.
Виторио Де Сика
Културата изпада в психологическа депресия. Ние сме загрижени за нашето място в света, за конкурентоспособността: Ще имат ли децата ми толкова, колкото и аз? Ще притежавам ли някога собствения си дом? Как мога да платя за нова кола? Имигрантите отнемат ли моя бял свят?
Джеймс Хилман
Голямата слабост на Запада е, че той няма нищо, с което да вдъхнови лоялност, освен богатството. Но какво е богатството? Друга пералня, по-голяма кола, по-хубава къща за живеене? Не много, за да нахрани духа във всичко това.
Джон Бърдет
Смъртта е като моята кола. Отвежда ме там, където искам да отида.
Джон Пайпър
Вегас представлява идеята за Америка, която имах като дете. Големите коли, хубавите момичета; всичко е възможно във Вегас.
Жоел Робушон
Когато колата е боклук, то проблема не е в мотивацията.
Кими Райконен
Имаме пари, имаме коли, имаме всичко. Но вие не знаете през какво преминахме, за да постигнем това.
Кристиано Роналдо
Когато децата ми бяха малки, едно от лакомствата, обещани от техните баби и дядовци, беше возенето в колата на дядо.
Лори Греъм
Разговарям със себе си, особено в колата.
Крис Пайн
Защо ти трябва кола, не разбирам? Ако няма път, защо кола?..
Владимир Путин
Приятелят ми непрекъснато ми говори, че трябва да притежавам някои неща. Така че най-напред си купих тази кола. А после той ми каза, че трябва да си купя и къща. "Защо къща?" "Ами, трябва да има къде да паркираш колата си."
Джулия Робъртс
Стреляй рядко, но точно; с щика коли яко.
Александър Суворов
Нашата моторна кола е нашата върховна форма на поверителност, когато сме далеч от дома.
Маршал Маклуън
Хората в Тел Авив не могат да си представят, но през 1990 г. тук, в Лайпциг или Дрезден, който искаше да си купи кола, трябваше да чака 14 години. Източногерманците работеха като хората на Запад, но плодовете на техния труд бяха събрани от престъпен режим.
Хелмут Кол
Самоопределението, автономията на индивида, се утвърждава в правото да се състезава с колата си, да борави с електрическите си инструменти, да си купи оръжие, да съобщи на масовата аудитория своето мнение, без значение колко невежо, колко агресивно може да е то .
Херберт Маркузе
Сексът е по-забавен от автомобилите, но колите се зареждат по-бързо от мъжете.
Джърмейн Гриър
Самодоволството с нашите традиционни методи на мислене, основано на преценка, не е достатъчно. Нашите съществуващи навици на мислене са отлични, точно както задното колело на кола с мотор е отлично, но не достатъчно. Трябва да поставим далеч по-голям акцент върху творческото и дизайнерското мислене. Преценката и анализът не са достатъчни.
Едуард де Боно
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
Следваща