Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кола" - страница 2
На инвеститорите остават малко резервни гуми. Помислете за образа на кола по неравен път до несигурна дестинация, която вече е изразходвала резервната си гума. Паричните резерви на хората бяха изядени от неотдавнашната волатилност на пазара.
Мохамед Ел-Ериан
Ние всички рекламираме, през цялото време. Ако искате да продадете колата си, какво правите? Вие го почиствате и полирате и го правите възможно най-добре. Някои хора пекат хляб, когато се опитват да продадат къщата си, защото миризмата добавя приятелско усещане. Дори свещеникът с цялата си жар рекламира Бог. Всички продават.
Пол Арден
Ценя хумора, добротата и способността да разкажа добра история много повече от парите, статуса или вида кола, която някой кара.
Ребека Уелс
Когато полицай ти каже да стоиш в колата, ти стоиш в колата.
Рийз Уидърспун
Движението по улиците на Бомбай в най-добрия случай е хаотично. Карането на велосипед е опасно занимание. Въпреки това има стотици от тях по улиците, които се конкурират с колите, автобусите и камионите, защото това е начинът на транспорт на бедните.
Рохинтън Мистри
Не обичам много да шофирам. Това ме прави много нещастна, защото много крещя в колата, но освен това животът всъщност е доста добър.
Упи Голдбърг
Слагаш бебе в креватче с ябълка и заек. Ако изяде заека и си играе с ябълката, ще ти купя нова кола.
Харви Дайамънд
В Копенхаген има дългосрочен ангажимент за създаване на добре функциониращ пешеходен град, в който всички форми на движение - пешеходци, велосипеди, коли, обществен транспорт - са настанени с еднакъв приоритет.
Бярке Ингелс
Винаги бих предпочел да работя - и знаете ли какво? Децата ми биха предпочели да работя. Ако остана вкъщи, ще си купя само друга кола или ще харча парите им.
Дани Трехо
Какво чувство изпитваш, когато се отдалечаваш с кола от свои хора и ги гледаш как се смаляват в прерията зад теб, докато черните точици, в които са се превърнали, съвсем се стопят? Изпитваш чувство за безкрая на света, издигнал свод над теб, и чувство за раздяла. Но ние едва чакахме да започнем следващата луда авантюра под небето.
Джак Керуак
Най-хубавата кола е новата.
Хенри Форд
Да живееш съвестно е като да караш кола с натиснати спирачки.
Бъд Шулбърг
Жена ми каза, че колата не върви добре. Имало вода в карбуратора. Попитах я къде е колата, а тя отвърна, че била в езерото.
Хени Янгмен
Колите ни са дори по-лоши от правителството.
Никита Богословски
Колите ревяха като лъвове по време на хранене.
Реймънд Чандлър
На паркинга, като мравки на зряла круша, колите нахлуваха.
Реймънд Чандлър
Първото пътешествие с лимузина е невероятно! То е така яко. Но сядайки в лимузината втори, трети път и тя се превръща в глупава кола. Така се случва с всичко нереално в живота.
Брус Спрингстийн
Налей си кола, млъкни и се усмихни!
Еди Мърфи
Прозорецът ми се замъглява и това ме кара да се чувствам сякаш няма свят извън колата.
Огастин Бъроуз
Автомобилите могат да имат хипнотичен ефект. Можете да се качите в кола и да излезете, а наистина да ne си спомняте за пътуването.
Райън Гослинг
Хората купуваха мляко или зареждаха колите си с бензин, или дори изпращаха писма. И това, което никой друг не знаеше, беше ужасяващата тежест на нещото, което носеха вътре. Свръхчовешките усилия, необходими понякога, за да бъдеш нормален и част от нещата, които изглеждаха лесни и ежедневни. Самотата на това.
Рейчъл Джойс
Понякога съм възхитен от западния пейзаж. Но аз не идентифицирам това състояние на ума като свързано със собствения ми произход, тъй като съм израснал на Запад, въпреки че със сигурност съм кръстосвал Невада безброй пъти, докато растях, а след това като млад възрастен, с коли и мотоциклети.
Рейчъл Къшнър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща