Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кола"
Изхарчих огромно количество пари за алкохол, жени и бързи коли. Останалите пари просто пропилях.
Джордж Бест
Космосът въобще не е далече. Той е само на един час път с кола, ако колата може да се движи право нагоре.
Фред Хойл
Никога не давайте колата си на човек, на когото сте дали живот.
Ерма Бомбек
Всичко в живота е някъде другаде и стигате до там с кола.
Е. Б. Уайт
Накъде отиваш ти, Америка, в тази лъскава кола през нощта?
Джак Керуак
Колите които караме говорят много за нас.
Александра Пол
Електрическите коли не са без замърсяване; те трябва да вземат енергията си отнякъде.
Александра Пол
Не обичам колите. Аз ненавиждам интернет, ненавиждам компютрите. Те се месят в живота ни, те взимат нашето време. Хората твърде много работят на компютрите, те твърде много бърборят, вместо да се слушат и чуват един друг.
Рей Бредбъри
Напишете думите ми. Не съм гангстер и никога не съм бил. Не съм крадецът, който ви грабва портфейла. Не съм човекът, който краде колата ви. Не съм с хора, които крадат и нараняват другите. Аз съм просто твоят брат, който дава отпор.
Тупак Шакур
Мъжете спокойно биха отстъпили на жените господството над света, ако те се съгласят да признаят, че само мъже може добре да кара кола.
Жана Моро
Излишно е да се казва, че не трябва да имате повече деца, отколкото са прозорците на колата ви.
Ерма Бомбек
Идеята за десетте измерения може да звучи вълнуващо, но те ще доведат до реални проблеми, ако сте забравили къде сте паркирали колата си.
Стивън Хокинг
Не можех да не си помисля: Тази кола ме отвежда в психиатрична болница и майка ми се отнася с нея като вечер с отворен микрофон в кафене в Гринуич Вилидж.
Огастин Бъроуз
Откриваш колко объркващ е светът, когато се опиташ да го нарисуваш. Гледаш кола и се опитваш да видиш нейната автомобилност и си като имигрант в собствения си свят. Не е нужно да пътувате, за да се сблъскате със странности. Събуждаш се за това.
Шон Тан
Мнозина автомобилни компании просто обожават да казват: "Това е най-добрата кола в своя клас" Що за глупост? Представете си, ако аз изляза и кажа: "Имам сифилис - най-добрата от болестите, предаващи се по полов път".
Джереми Кларксън
Моите виждания за бъдещето винаги са почти стандартни. Богатите стават по-богати, бедните обедняват и има летящи коли.
Джос Уедън
За да привличам мъжете, аз си слагам парфюм, наречен 'Нов интериор на колата'
Рита Ръднър
Обществата се нуждаят от правила, които нямат смисъл за отделните хора. Например няма значение дали един автомобил кара отляво или отдясно. Но всичко е различно, когато има много коли!
Марвин Мински
Вие няма да получавате 60 000$ на година след училище. Вие няма да станете вице-президент на компания със спътников телефон в колата, преди да печелите пари за тях.
Бил Гейтс
Любовта на играта е като карането в една кола: жени предпочитат отклоненията, мъжете се стремят да намалят ъглите.
Жана Моро
Едно момиче в колата струва колкото пет в телефонния указател.
Мей Уест
Ти не обичаш някой, заради външния му вид, заради дрехите му или прекрасната му кола, а защото пее песен, която само ти можеш да чуеш.
Оскар Уайлд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
Следваща