Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Брат" - страница 4
Всички ние сме дошли от безкрайността, Всички живеем в безкрайността, Всички ще се върнем в безкрайността, Всички сме проявление на една безкрайност, Всички сме братя и сестри на една безкрайна вселена, Нека се обичаме, Нека си помагаме, Нека се насърчаваме взаимно, Нека всички заедно продължаваме да реализираме Безкрайната мечта за един спокоен свят, Ние винаги сме ЕДНО завинаги.
Мичио Куши
Обичам семейството си, те ме обичат. И малките ми братя, те са като моите синове. Аз ги отгледах.
Мосаб Хасан Юсуф
Бях най-младото момиче сред моите братя и сестри, обикновено момиче на село, което може би беше по-щастливо от другите братя и сестри, тъй като имам шанса да отида на училище.
Надия Мурад
Виж, брат Крис, жените са... слаби съдове. То е идентифицирано в Библията.
Неди Окорафор
Той не ми е брат, но изглежда е, защото винаги знае какво мисля, какво чувствам - дори какво възнамерявам да кажа.
Анди Мълиган
Когато бях дете, с баща ни играехме това нещо, наречено "игра на писане". Ние с брат ми го играехме - където първият пише изречение, а вторият пише изречение, а третият пише изречение и така, докато не ти омръзне и трябва да си лягаш.
Оуен Кинг
Тези, които казват, че човекът е същество, което разбира какво е животът, грешат. Разбирането е безполезно; Само защото говори, не го кара да се отърве от глупостта му. Но когато става дума за това да не може да усети и почувства болката на човешкия си брат, неговата глупост надминава тази на животните.
Панаит Истрати
Знаем, че малките бебета, когато станат способни да се движат доброволно, ще споделят. Те ще споделят храна, например, със своите братя и сестри и с деца, които са наоколо. Те ще успокоят. Ако видят някой друг да изпитва болка, дори и най-малките деца ще се опитат да протегнат ръка и да потупат човека.
Пол Блум
Порицаването на другите е неблагодарна служба и нежелана работа в по-голямата си част; хората приемат упреци за укори, но тъй като Бог е възложил на добрите хора като тяхно задължение да изобличават и да не позволяват грехът да бъде хвърлен върху брат им, те не смеят да го пропуснат.
Ралф Венинг
Три века раннохристиянски и еврейски документи, да не говорим за почти единодушното мнение на съвременните учени, разпознават Яков, брата на Исус, като глава на първата християнска общност... Защо тогава Яков е бил почти изцяло изключен от Новия Завет и неговата роля в ранната църква, изместена от Петър и Павел в представите на повечето съвременни християни?
Реза Аслан
Животът не е бягане на кратко разстояние, брат. Това е маратон, но не и изтощителен маратон, в който оставате без въздух и губите контрол над себе си. Това е приятно, спокойно преминаване през събития и взаимоотношения, с много забавление и радост и малко мъка.
Андрю Готлиб
Наричат ги близнаци, защото са неразделни. Но нито са братя, нито си приличат. Трудно е дори да се намерят два толкова различни типа.
Рикардо Пиля
Това е любяща общност от християнски братя и сестри и като е такава, тя придава достоверност на евангелието.
Рико Тайс
Баща ми на свой ред беше изпълнил дълга си и се ожени за дъщерята на ужасяващо коректен английски граф. Тя роди брат ми, огледа напълно мрачната си планинска среда и веднага умря.
Рис Боуен
Ние, поведенчески, се различаваме от нашите по-традиционни братя по начина, по който характеризираме агентите в икономиката.
Ричард Талер
Доволни от знанието, че независимо какво се е случило с родителите ви или с приятелката ви, братята и сестрите ви все още ще бъдат там, като книгоразделител, който ви държи изправен, когато ви се прииска да се преобърнете.
Робин Бенуей
Чудили ли сте се някога колко струва един човешки живот? Онази сутрин този на брат ми си струваше джобен часовник.
Рута Сепетис
Когато се приберем у дома и влезем във владението на прекрасното царство на нашия брат и когато главите ни намерят тежестта на вечната корона на славата, тогава ще погледнем назад към болките и страданията и тогава ще видим живота и скръбта бъдете на по-малко от една стъпка или крачка от затвора до славата. Нашият малък инч страдание във времето не е достоен за първото ни посрещане у дома в рая.
Самюел Ръдърфорд
Братя и сестри също съществуват, за да усложнят живота си един на друг колкото е възможно повече...
Сесилия Ахърн
Ревност - това е сестрата на любовта, подобно на това както дявола - брат на ангелите.
Станислас Буфлер
Връзките са ми интересни. Не само между мъже и жени, а бащи и синове, братя и сестри и приятели.
Стив Бушеми
В края на деня всички ние сме братя и сестри в Бог. Какво правят хората не е моя работа.
Тайсън Фюри
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
Следваща