Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лудост" - страница 2
Винаги съм предпочитал лудостта на страстите, пред мъдростта на безразличието.
Анатол Франс
Нека да ти кажа нещо, приятелю. Надеждата е опасно нещо. Надеждата може да докара човек до лудост.
Стивън Кинг
Халюцинираме. И това е този свят: масова халюцинация, където страхът изглежда по-реален от любовта. Страхът е илюзия. Нашата лудост, параноя, безпокойство и травма са буквално измислени.
Мариам Уилямсън
Разликата между лудост и гений се измерва само с успех и неуспех.
Масаши Кишимото
Усмихнах се в отговор, значението на маниерите, както винаги казваше майка ми, е обратно пропорционално на това колко е склонен човек да ги използва, или, с други думи, понякога учтивостта е всичко, което стои между него и лудостта.
Никол Краус
Ако погледнете всички сериозни учени в света, няма голямо разногласие по основите на това... би било абсолютна лудост да действате така, сякаш не се случват промени в климата.
Николас Стърн
За човечеството е характерна стадността. А за тези, които излязат, казват, че те са ненормални. Да живее лудостта! А без тях би било така скучно...
Оксана Робски
Флиртът с лудостта е едно нещо. Но когато лудостта започне да флиртува, е време да отмените всичко.
Рохинтън Мистри
Това което за един е лудост, за друг е реалност.
Тим Бъртън
Съществува старият параграф 22, че психически нестабилен човек не може да знае, според заболяването си, че е нестабилен. Но това беше грешно. Можете и имате прозрението да видите собствената си лудост.
Харлан Коубън
Светът винаги е минавал през периоди на лудост, за да напредне малко по пътя към разума.
Херман Брох
Откривам, че фехтовката и тренировките ми дават повече издръжливост и ми помагат да се справя с лудостта да съм толкова на път.
Брус Дикинсън
Всички гросмайстори са ненормални. Те се отличават само в степента на своята лудост.
Виктор Корчной
Лудостта създава лудост.
Дан Браун
Не едното, нито другото води до лудост, а пространството между тях.
Джанет Уинтерсън
Лудостта е да живееш живота си според някаква книга, написана от някой, който не можеше да си представи какъв би бил животът ти.
Джеймс Фрей
Хората винаги продават идеята, че хората с психични заболявания страдат. Мисля, че лудостта може да бъде бягство. Ако нещата не са толкова добри, може би искате да си представите нещо по-добро.
Джон Наш
В лудост си мислех, че съм най-важният човек на света.
Джон Наш
Докато човекът е защитен от лудост, той функционира и процъфтява, но когато се освободи от плодотворната тирания на фиксираните идеи, той се губи, съсипва.
Емил Чоран
Никой няма да ми каже, че кучето ми не ме обича. Това е лудост.
Кари Ъндърууд
Много хора полудяват през януари. Не толкова, колкото през май, разбира се. Нито юни. Но януари е третият ви най-често срещан месец за лудост.
Карън Джой Фаулър
Теорията на конспирацията беше изключително популярна, винаги и завинаги. Хората искаха подобни катастрофи да означават нещо повече от обикновена лудост и затова ловът продължаваше.
Ким Робинсън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
Следваща